Libnet.ro
UNICEF

12:00

Transfagarasanul va fi deschis circulatiei de sambata, 18 iunie, mai devreme decat de obicei. Ar putea fi deschis tot anul

Adevărul Adevărul,
Transfagarasanul va fi deschis circulatiei de sambata, 18 iunie, mai devreme decat de obicei. Ar putea fi deschis tot anul

Drumul National 7C - Transfagarasanul - va fi redeschis circulatiei, sambata dimineata, au decis reprezentantii CNADNR, dupa ce soseaua a fost reparata unde era necesar, iar zona a fost ecologizata. Decizia de redeschidere a drumului a fost luata mai devreme in acest an, intrucat conditiile meteo permit acest lucru. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru soferi: Transfagarasanul (DN7C) SE REDESCHIDE sambata, pe 18 iunie

Transfagarasanul DN7C) se redeschide sambata, pe 18 iunie ,circulatiei auto mai devreme decat in fiecare an, a anuntat Gheorhe Mihaita seful Sectiei Arges din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania CNADNR).

Horoscop zilnic, 18 iunie 2016: Varsatorii au idei avangardiste cu privire la aspectele finaciare

Horoscop zilnic, 18 iunie 2016: berbecii au parte de exuberanta si pofta de viata, gemenii sunt laudati pentru rezistenta, balantele au parte de ajutor nesperat din partea rudelor, iar varsatorii au parte de afirmarea sociala mult dorita.

Circulatia auto pe Transfagarasan se reia din 18 iunie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din RomaniaCNADNR) a anuntat ca circulatia rutiera pe Drumul National 7C Tranfagarasan va fi redeschisa incepand cu sambata 18.

Miting aerian, in weekend, la Boboc. Unitatea de aviatie pune la dispozitie mai multe autocare

Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene Aurel Vlaicu de la Boboc organizeaza sambata, 18 iunie, pe aerodromul din localitate, un miting aviatic de exceptie. Bobas 2016 este o activitate a aviatorilor romani care se pregatesc in unitatea de la Boboc. Concomitent cu demonstratia aeriana, la Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene Aurel Vlaicu este si Ziua Portilor Deschise.

Dan Voiculescu: Adevarul iese mereu la suprafata, mai devreme sau mai tarziu

A fost nevoie de mai bine de 4 ani pentru ca justitia sa darame definitiv un alt mit construit de adversarii mei politici, cel al verisoarei turnate, o constructie care a capatat proportii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )