Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce trebuie sa stii despre platile contactless

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce trebuie sa stii despre platile contactless

De ce nu folosesc romanii cardurile contactless? De ce comerciantii evita sa promoveze platile contactless? Cum raspund bancherii temerilor privind folosirea cardurilor contactless si care sunt cifrele pe care acest nou segment le va atinge in viitor. continuă pe Wall-Street Ro

Ce trebuie sa stii despre platile contactless

De ce nu folosesc romanii cardurile contactless? De ce comerciantii evita sa promoveze platile contactless? Cum raspund bancherii temerilor privind folosirea cardurilor contactless si care sunt cifrele pe care acest nou segment le va atinge in viitor pe plan local? Acestea sunt doar cateva intrebari la care au raspuns expertii prezenti la conferinta Banking 2. 0, organizata de wall-street. ro.

Camere mirrorless Sony, Olympus si Fujifilm: tot ce trebuie sa stii despre ele si la ce iti vor fi utile

Am testat in emisiunea PLAYTECH trei camere mirrorless reprezentand trei producatori diferiti si trei sisteme diferite. E vorba de produse Sony, Fujifilm si Olympus. Iata ce trebuie sa stii despre aceste produse si daca iti vor fi tie utile. Aceste camere mirrorless sunt caracterizate prin, dupa cum le spune numele, lipsa oglinzii prezenta la sistemele SLR si prin dimensiuni mai reduse. Sony, Panasonic, Fujifilm si Olympus sunt cele mai puternice companii in aceasta zona. Fiecare se identifica prin alte atuuri, [].

LIVETEXT Halep Williams: 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre finala de astazi. in joc e o suma fabuloasa

De la ora 13. 00, pentru Simona va incepe cea mai importanta finala din cariera ei, dupa cea pierduta la Roland Garros. Desi a spulberat-o pe Serena in grupe, constanteanca e cotata si acum cu sansa a doua.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )