Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trei administratori ai Avicola Mihailesti, trimisi in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei administratori ai Avicola Mihailesti, trimisi in judecata

DNA a dispus trimiterea in judecata a trei administratori ai Avicola Mihailesti. Acestia sunt acuzati ca au constituit un grup infractional organizat, la care au aderat alti inculpati din dosar, pentru a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale a societatii comerciale, prin inregistrarea in actele contabile a unor operatiuni fictive. Cei trei au produs un prejudiciu de peste 39 de milioane de lei, conform unui comunicat de presa al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Trei administratori ai Avicola Mihailesti, trimisi in judecata

DNA a dispus trimiterea in judecata a trei administratori ai Avicola Mihailesti. Acestia sunt acuzati ca au constituit un grup infractional organizat, la care au aderat alti inculpati din dosar, pentru a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale a societatii comerciale, prin inregistrarea in actele contabile a unor operatiuni fictive. Acestia au produs un prejudiciu de peste 39 de milioane de lei, conform unui comunicat de presa al DNA.

Administratorii societatii Avicola Mihailesti, trimisi in judecata de DNA

Administratorii societatii Avicola Mihailesti au fost trimisi in judecata, vineri, de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzati de evaziune fiscala si constituire de grup infractional organizat. Prejudiciul adus statului este de aproape 40 de milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )