Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei candidati in cursa pentru Primaria Rasnov

Adevărul Adevărul,
Trei candidati in cursa pentru Primaria Rasnov

Trei candidati s-au inscris in cursa pentru Primaria Rasnov la alegerile partiale din 11 iunie: Liviu Butnariu PNL), Daniel Diaconu PER sustinut de ALDE si PSD) si Marius Lungu independent). continuă pe Adevărul

Concurs. Trei candidati, calificati pentru concursul de manager la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta un nou manager, dupa ce, in ultimele 6 luni, 4 sefi s-au perindat la conducerea institutiei. Concursul a inceput la sfarsitul lunii mai 2017, iar in prima etapa s-au calificat trei proiecte de management.

Dosar de Politician: Mihail Genoiu, candidatul PSD pentru Primaria Craiova, un traseist politic in anturajul securistilor si militienilor care controleaza orasul (VIDEO)

Intr-o liniste totala, duminica vor avea loc alegeri pentru Primaria orasului Craiova. Postul este vacant din iarna, dupa ce Olguta Vasilescu a fost numita ministrul Muncii. PSD-istii din Oltenia au.

ALEGERI PARTIALE. USR reclama blatul PSD-PNL pentru Primaria Targu-Jiu. DECLARATIE EXCLUSIVA

Radu Miruta, candidatul USR la Primaria Targu-Jiu in alegerile partiale de duminica, a acuzat, intr-o declaratie in exclusivitate acordata Romaniei libere, existenta unei intelegeri tacite intre PSD si PNL, care sporeste sansele candidatului social- democrat de a castiga fotoliul de edil-sef al municipiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )