Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei copii, internati in continuare la Spitalul Marie Curie. Un alt bebelus va fi externat

România Liberă România Liberă,
Trei copii, internati in continuare la Spitalul Marie Curie. Un alt bebelus va fi externat

Trei copii mai raman internati in Spitalul Marie Curie din Capitala, iar un alt bebelus va fi externat, vineri, a declarat sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean. continuă pe România Liberă

Patru copii mai sunt internati la Spitalul Marie Curie. Un alt bebelus va fi externat marti

Unul dintre cei cinci bebelusi internati la Spitalul Marie Curie va fi externat, marti, potrivit sefei Sectiei de Nefrologie de la unitatea sanitara, medicul Mihaela Balgradean.

Patru copii cu sindrom hemolitic uremic, internati la Spitalul Marie Curie. Un bebelus externat, rechemat de medicii dupa ce a acuzat stari febrile

Patru copii cu sindrom hemolitic uremic SHU) mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala, a informat, joi dimineata, Ministerul Sanatatii. Toti cei patru micuti se afla pe sectia de nefrologie, arata sursa citata.

Un alt copil de la Pitesti, transferat la Institutul Matei Bals din Capitala

Un alt copil cu probleme digestive a fost transferat la Institutul Matei Bals din Capitala. in prezent, cinci copii cu sindrom hemolitic uremic sunt internati la Spitalul Marie Curie, starea lor fiind una mai buna.

Criza infectiilor: 43 de copii, internati in continuare in spitalele din Arges

43 de copii mai sunt internati, vineri, in spitalele din judetul Arges, dintre care 32 sunt mai mici de doi ani. Mai mult, nu a fost nesesar niciun transfer la spitalele din Bucuresti, au transmis reprezentantii Prefecturii.

Scandalul branzei cu E. Coli nu schimba cursul cercetarilor in dosarul mortii celor trei bebelusi: Branza a fost produsa dupa decesele celor trei copii

In ancheta privind moartea celor trei copii din Arges diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic, procurorii au in continuare in vedere doar infractiunea de ucidere din culpa, cercetata in rem. Motivul pentru care cercetarile n-au fost extinse catre producatorul branzei este ca lotul in care s-a depistat prezenta bacteriei E. Coli a fost produs ulterior deceselor bebelusilor.

Alti 11 copii, internati in spitalele din Arges, in ultimele 24 de ore

11 copii au fost internati, in ultimele 24 de ore, in spitalele din judetul Arges, din cauza scaunelor diareice. Astfel, numarul bebelusilor internati a ajuns, marti, la 62, au anuntat reprezentantii Prefecturii.

Un brasovean care a agresat trei copii a fost condamnat la 7 ani si 8 luni de inchisoare

Valentin Marsavela a fost retinut in noiembrie 2015 dupa ce a obligat-o pe fiica concubinei sale sa intretina relatii sexuale cu el si a amenintat-o cu bataia. Cercetarile au scos la iveala ca barbatul de 38 de ani a mai agresat sexual alti doi copii.

O scoala parasita dintr-un sat gorjean a devenit camin pentru o familie cu trei copii

O familie cu cinci copii, din comuna gorjeana Sulesti, traieste de mai multi ani intr-o scoala parasita. Una dintre incaperile fostei unitati de invatamant, in care cu ani in urma elevii din sat invatau carte, a devenit adapost pentru cele cinci suflete.

Pediatria, bomba cu ceas din cel mai mare spital din Baragan: cate trei copii in pat, mucegai si lenjerii murdare

Sectia de Pediatrie a spitalului Judetean de Urgenta Calarasi continua sa fie o bomba cu ceas: pereti scorojiti, nevaruiti de zeci de ani, faianta care sta sa cada, mucegai si grupuri sanitare insalubre, copii bolnavi claie peste gramada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )