Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trei directori din cadrul Operei Nationale au fost trimisi in judecata de procurori pentru zeci de fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Trei directori din cadrul Operei Nationale au fost trimisi in judecata de procurori pentru zeci de fapte de coruptie

Iustina Cornel, director economic al Operei Nationale Bucuresti, la data faptelor, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, sub control judiciar, fiind acuzata de abuz in serviciu, in forma continuata si cu consecinte deosebit de grave, luare de mita, in forma continuata 53 acte materiale). Alaturi de ea au fost deferiti justitiei directorul general Catalin Ionescu, dar si Teodor Visalom, directorul tehnic. continuă pe Adevărul

Trei fosti directori ai OPEREI Nationale sunt trimisi in judecata pentru CORUPTIE

Trei fosti directori din cadrul Operei Nationale Bucuresti au fost trimisi in judecata pentru coruptie, informeaza Mediafax.

Trei fosti directori ai Operei Nationale Bucuresti, trimisi in judecata pentru coruptie

Catalin Ionescu, fost director general al Operei Nationale Bucuresti ONB), si Iustina Cornel, fost director economic al ONB, alaturi de fostul director tehnic al institutiei si 10 administratori de firme, au .

Trei fosti sefi ai Operei Bucuresti si zece administratori de firme, trimisi in judecata de DNA. Directorul economic ar fi pretins drept mita bani si o barca de mare viteza

DNA a trimis in judecata trei fosti directori din cadrul Operei Nationale si zece administratori de firme, procurorii acuzand infractiuni de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu. Potrivit DNA, prejudiciul adus Operei Nationale Bucuresti este de peste 3,3 milioane lei. Cornel Iustina ar fi cerut si primit o barca de mare viteza luata in leasing si peste 120. 000 de lei.

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta. Le este interzis insa sa exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei

Personalul profesionist de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, fiindu-le interzis insa sa 'exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei', potrivit unei initiative legislative depuse la Senat de un grup de 82 de parlamentari, scrie Mediafax.

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta

Personalul profesionist de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, fiindu-le interzis insa sa 039;039;exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei039;039;, potrivit unei initiative legislative depuse la.

Confruntari armate puternice la Ramadi, intre forte irakiene si jihadisti din cadrul Statului Islamic

Confruntari violente opuneau sambata forte irakiene si jihadisti din cadrul Statului Islamic SI) in zona fostului sediu al Guvernului provincial, in orasul Ramadi, capitala provinciei Al-Anbar, cu o populatie majoritar sunnita, potrivit unor ofiteri si oficiali locali, relateaza Mediafax.

Colonelul detasat la Guvern, trimis in judecata, dupa ce a fost prins cand lua mita

Colonelul detasat la Secretariatul General al Guvernului, Stefan Enache, a fost trimis in judecata de procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 30. 000 de euro.

Colonelul detasat la SGG, trimis in judecata, dupa ce a fost prins cand lua 300.000 euro spaga

Colonelul detasat la Secretariatul General al Guvernului, Stefan Enache, a fost trimis in judecata de procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 30. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )