Libnet.ro
UNICEF

22:30

Trei fosti directori ai Operei Nationale Bucuresti, trimisi in judecata pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Trei fosti directori ai Operei Nationale Bucuresti, trimisi in judecata pentru coruptie

Catalin Ionescu, fost director general al Operei Nationale Bucuresti ONB), si Iustina Cornel, fost director economic al ONB, alaturi de fostul director tehnic al institutiei si 10 administratori de firme, au . continuă pe Antena3

Trei fosti directori ai OPEREI Nationale sunt trimisi in judecata pentru CORUPTIE

Trei fosti directori din cadrul Operei Nationale Bucuresti au fost trimisi in judecata pentru coruptie, informeaza Mediafax.

Trei fosti sefi ai Operei Bucuresti si zece administratori de firme, trimisi in judecata de DNA. Directorul economic ar fi pretins drept mita bani si o barca de mare viteza

DNA a trimis in judecata trei fosti directori din cadrul Operei Nationale si zece administratori de firme, procurorii acuzand infractiuni de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu. Potrivit DNA, prejudiciul adus Operei Nationale Bucuresti este de peste 3,3 milioane lei. Cornel Iustina ar fi cerut si primit o barca de mare viteza luata in leasing si peste 120. 000 de lei.

Trei directori din cadrul Operei Nationale au fost trimisi in judecata de procurori pentru zeci de fapte de coruptie

Iustina Cornel, director economic al Operei Nationale Bucuresti, la data faptelor, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, sub control judiciar, fiind acuzata de abuz in serviciu, in forma continuata si cu consecinte deosebit de grave, luare de mita, in forma continuata 53 acte materiale). Alaturi de ea au fost deferiti justitiei directorul general Catalin Ionescu, dar si Teodor Visalom, directorul tehnic.

Iustina Cornel, director economic al ONB, trimisa in judecata sub control judiciar

Iustina Cornel, director economic al Operei Nationale Bucuresti, la data faptelor, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, sub control judiciar, fiind acuzata de abuz in serviciu, in forma continuata si cu consecinte deosebit de grave, luare de mita, in forma continuata 53 acte materiale).

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )