Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trei israelieni, ucisi in urma unui atac cu racheta, din Fasia Gaza

B1 B1,
Trei israelieni, ucisi in urma unui atac cu racheta, din Fasia Gaza

Trei persoane au fost ucise, joi dimineata, in sudul Israelului in urma unui atac cu racheta provenit din Fasia Gaza. Trei persoane au fost ucise si alte doua ranite usor de o racheta Grad lansata. continuă pe B1

Unul dintre liderii miscarii Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian

Unul dintre liderii miscarii islamice Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian. Un avion militar israelian a atacat masina personala a islamistului, distrugand-o. Atacul are loc dupa ce zilele trecute mai.

Vaporul Pelicanul, legenda Timisoarei, s-a facut scrum in urma unui incendiu violent

Vaporul Pelicanul, unul dintre simbolurile Timisoarei, a fost distrus in intregime in urma unui incendiu puternic. Pompierii cred ca de vina ar fi oamenii strazii care ar fi aprins in apropiere un foc pentru a.

Israelul RIPOSTEAZA unui atac cu OBUZE lansat din Siria - Haaretz.

Israelul a ripostat din nou, luni, unor tiruri cu obuze lansate din Siria, atacand o baterie de artilerie care ar apartine armatei siriene, informeaza site-ul ziarului Haaretz, citat de Mediafax. Atacul israelian intervine dupa ce un obuz de mortiera a cazut luni in partea centrala a Platoului Golan, fara a provoca victime sau daune materiale. Este a sasea oara in ultima saptamana cand obuze siriene ajung din greseala pe teritoriul israelian. Duminica, Israelul a lansat, in ceea ce a fost un .

Avocat: Banii primiti de Calota, datorati acestuia in urma unui contract cu denuntatorul.

Instanta suprema a judecat cererea procurorilor DNA in cazul complicelui deputatului PDL Alin Trasculescu si urmeaza sa decida daca il aresteaza pentru 29 de zile, avocatul acestuia declarand ca banii primiti de clientul sau erau datorati ca urmare a unui contract existent intre el si denuntator, informeaza Mediafax. Judecatorii instantei supreme au discuta, luni, propunerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva a lui Marian Valeriu Calota, complicele deputatului PDL .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )