Libnet.ro
UNICEF

13:30

Trei masini romanesti, in topul celor mai bine vandute autoturisme in Rusia

Antena3 Antena3,
Trei masini romanesti, in topul celor mai bine vandute autoturisme in Rusia

Logan, Duster si Sandero s-au situat anul trecut in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de autoturisme si. continuă pe Antena3

Simona Halep, locul 4 in topul celor mai buni sportivi din Balcani in 2015

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a ocupat locul al patrulea in ancheta realizata de agentia bulgara de stiri BTA pentru desemnarea celor mai buni sportivi din Balcani in 2015 si la care a participat si Agerpres.

Partii pentru avansati in Romania. Topul celor mai dificile partii de schi din tara

Partii pentru avansati in Romania. Poiana Brasov, Valea Prahovei, dar si statiunea Straja le ofera schiorilor avansati partii dificile pe care sa isi testeze curajul si sa simta din plin adrenalina.

Saraciti de criza, rusii incep sa prefere Duster, Logan si Sandero

Logan, Duster si Sandero s-au situat anul trecut in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate de Association of European Businesses AEB). Totusi, livrarile de autoturisme si vehicule comerciale usoare au scazut cu 36%, al treilea an de declin consecutiv, pe fondul problemelor cu care se confrunta economia si al deprecierii rublei, transmite Reuters.

Simpli: cu aceasta aplicatie romaneasca iti organizezi mai bine viata

Simpli, aplicatia care promite persoanelor active sa le faca viata mai simpla prin integrarea intr-un singur loc a casutelor de email si a celor mai importante functionalitati de organizare a activitatilor zilnice, si-a facut recent debutul oficial, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Aplicatia afiseaza in timp real, intr-o singura interfata, mesajele de email de [].

Nominalizari Zmeura de Aur 2016: Fifty Shades of Grey, campion la mentiuni. Lista celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori

Drama erotica Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey conduce topul nominalizarile la cea de-a 36-a editie a premiilor Zmeura de Aur, cu sase mentiuni.

Cum arata un drum la marginea Pitestiului. Am scos trei masini si un maxi-taxi din canalizarile lor

O cititoare Antena3. ro ne-a trimis pe adresa de e-mail mai multe poze care prezinta o situatie incredibila la doar 7 kilometri de Pitesti. Asa arata drumul principal din satul Hintesti, comuna Mosoaia, aflat.

Salariul mediu net, in crestere. Domeniul cel mai bine platit

Salariul mediu net a fost, in luna noiembrie a anului trecut, de 1. 918 lei, in crestere fata de luna anterioara cu 47 de lei, respectiv cu 2,5%, cele mai mari valori 4. 756 lei) fiind inregistrate in sectorul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )