Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei persoane au fost retinute de procurorii DIICOT pentru trafic de migranti

B1 B1,
Trei persoane au fost retinute de procurorii DIICOT pentru trafic de migranti

Procurorii DIICOT au retinut trei persoane pentru trafic de migranti sub acuzatia ca faceau parte dintr-o retea formata din cetateni romani, bulgari si turci care racola persoane de nationalitate siriana si. continuă pe B1

Accident groaznic in Arad. Un barbat a fost ucis si alte trei persoane grav ranite

Moarte cumplita pentru un barbat de 39 de ani din Arad. A murit strivit in propria-i masina,dupa ce un microbuz incarcat cu marfa a derapat si s-a rasturnat cu rotile in sus peste autoturismul pe care il co.

Accident in LANT pe DN7. Trei persoane, in spital

Trei persoane au fost ranite, luni, dupa ce sase autoturisme s-au ciocnit pe Drumul National 7, in judetul Sibiu, din cauza ca nu au pastrat distanta intre ele.

Roman condamnat si expulzat din Ungaria pentru trafic de imigranti clandestini

Un roman a fost condamnat si expulzat din Ungaria pentru trafic de imigranti clandestini. Barbatul a fost condamnat la 20 de luni de inchisoare cu suspendare de un tribunal din Budapesta, dupa ce a incercat sa.

Fostul Ministru de Interne Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bacau au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatilor Gabriel Berca si Mihai Banu, senator, respectiv deputat in Parlamentul Romaniei, la data faptelor, in sarcina carora s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta. si sub control judiciar a inculpatului Lucian Banu, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de complicitate la trafic de influenta, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, si deputatul Mihai Banu au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat sunt acuzati de trafic de influenta, confom DNA.

Fostul presedinte al Federatiei de fotbal din Nicaragua, Julio Rocha, arestat dupa scandalul de coruptie de la FIFA, a fost trimis in judecata pentru spalare de bani

Julio Rocha, fostul presedinte al Federatiei de fotbal din Nicaragua a fost trimis in judecata pentru spalare de bani si imbogatire ilicita, a anuntat, luni, Ministerul Public, informeaza AFP. Pe data.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )