Libnet.ro
UNICEF

07:30

Roman condamnat si expulzat din Ungaria pentru trafic de imigranti clandestini

Antena3 Antena3,
Roman condamnat si expulzat din Ungaria pentru trafic de imigranti clandestini

Un roman a fost condamnat si expulzat din Ungaria pentru trafic de imigranti clandestini. Barbatul a fost condamnat la 20 de luni de inchisoare cu suspendare de un tribunal din Budapesta, dupa ce a incercat sa. continuă pe Antena3

Roman, condamnat si expulzat din Ungaria pentru trafic de imigranti clandestini

Un roman a fost expulzat din Ungaria si i s-a interzis sa revina in aceasta tara in urmatorii doi ani, dupa ce a fost condamnat la 20 de luni de inchisoare cu suspendare de un tribunal din Budapesta, pentru ca a incercat sa treaca 22 de imigranti sirieni cu camionul in Germania.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Petru Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, Iotcu este acuzat ca, in cursul anului 2012, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Arad, a pretins de la inculpatul Patrascu Alin Mircea, administrator al unei societati comerciale, suma de 40. 000 de euro, pentru a-si exercita influenta in cadrul procedurii organizate la nivelul Consiliului Judetean Arad, pentru atribuirea preferentiala a unui contract de achizitie publica privind Furnizarea in leasing de echipamente medicale pentru dotarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, in valoare de 1,6 milioane de euro.

Presedintele CJ Arad, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, directorul executiv al Directiei Tehnice Investitii, Adrian Nedelcu, si administratorul unei societati comerciale, Mircea Patrascu au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara, pentru trafic de influenta, respectiv, cumparare de influenta.

Ponta se foloseste de Ungaria pentru a ataca PNL

Dupa ce liberalii l-au acuzat pe Ponta ca relatia dintre Romania si Ungaria s-au deteriorat de cand el este prim-ministru, Ponta a raspuns, luni, pe contul sau de Facebook.

Fostul Ministru de Interne Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bacau au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatilor Gabriel Berca si Mihai Banu, senator, respectiv deputat in Parlamentul Romaniei, la data faptelor, in sarcina carora s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta. si sub control judiciar a inculpatului Lucian Banu, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de complicitate la trafic de influenta, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, si deputatul Mihai Banu au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat sunt acuzati de trafic de influenta, confom DNA.

Aproximativ 36 de kilograme de droguri khat, depistate in bagajele unui roman care venea din Etiopia

Un cetatean roman a fost prins pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, de politistii de frontiera si procurorii DIICOT, in timp ce incerca sa introduca in tara, acunse in bagajele de cala, 36 de kilograme de khat sau marijuana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )