Libnet.ro
UNICEF

09:00

Trei persoane, intre care doi politisti, au murit intr-un accident produs la Miercurea Ciuc

Adevărul Adevărul,
Trei persoane, intre care doi politisti, au murit intr-un accident produs la Miercurea Ciuc

O femeie a murit, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti si care a ajuns pe trotuar, iar in urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre politisti. continuă pe Adevărul

Romanul care l-a ajutat pe grecul Passaris sa ucida doi politisti a fost gasit intr-o inchisoare spaniola sub un nume fals

Paul Popa, romanul cautat de autoritatile de la Atena pentru ca l-ar fi ajutat pe Konstantinos Passaris sa ucida doi politisti si sa evadeze dintr-o inchisoare din Grecia, a fost gasit intr-un penitenciar din Spania, unde era inchis sub o identitate falsa.

Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter

Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter, in Marea Britanie. Lordul Ballyedmond tocmai daduse in judecata compania care contruise elicopterul, pe motiv ca.

Doi politisti si o femeie au murit intr-un accident produs la Miercurea Ciuc

O femeie a murit, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti a ajuns pe trotuar. in urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )