Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trei romani suspectati de trafic de persoane catre Marea Britanie au fost arestati

B1 B1,
Trei romani suspectati de trafic de persoane catre Marea Britanie au fost arestati

Trei romani au fost arestati la Preston intr-o operatiune a politiei. Ei sunt suspectati de trafic de persoane catre Marea Britanie in vederea exploatarii sexuale, informeaza BBC News. Forte de ordine din. continuă pe B1

Trei romani, ARESTATI in Marea Britanie. Ce acuzatii le aduc autoritatile

Trei romani, suspectati de trafic cu persoane catre Marea Britanie in vederea exploatarii sexuale, au fost arestati luni la Preston.

Calvarul unei familii de romani care munceste in Marea Britanie: Sindicatul a incercat sa ne ofere bani pentru a pleca, dar am refuzat

O familie din Constanta a plecat in Marea Britanie sa traiasca visul occidental. Din pacate, strainatatea le-a oferit doar dezamagiri. Cu toate acestea, nu renunta la lupta si isi cer drepturile de cetateni europeni.

Autocar romanesc implicat intr-un accident in Marea Britanie. Sase oameni au ajuns la spital

Sase romani au fost raniti intr-un accident de autocar, in Marea Britanie. Autocarul, care avea 48 de romani la bord, a derapat si s-a izbit de un parapet, pe o autostrada. Cei sase raniti au fost transporta.

Circa 2.200 de imigranti au patruns in Eurotunel, in Franta, incercand sa ajunga in Marea Britanie

Aproximativ 2. 200 de imigranti clandestini au patruns neautorizat, in cursul noptii de luni spre marti, la intrarea dinspre Franta in tunelul de sub Canalul Manecii, in incercarea a se agata de trenuri care mergeau spre Marea Britanie, 15 persoane fiind ranite, informeaza Le Figaro.

Peste 2.000 de imigranti au patruns ilegal in tunelul de sub Canalul Manecii, incercand sa urce in mers in trenurile spre Marea Britanie

Aproximativ 2. 200 de imigranti clandestini au patruns ilegal in tunelul de sub Canalul Manecii in incercarea de a ajunge in Marea Britanie, informeaza Le Figaro, citat de Mediafax. Imigrantii au patruns.

Cizmele de cauciuc purtate de spectatorii festivalului Glastonbury au ajuns in picioarele saracilor de la Pata Rat: Proiecul, initiat de un grup de tineri din Marea Britanie (VIDEO)

Cizmele de cauciuc purtate de spectatorii festivalului Glastonbury au ajuns la oamenii din Pata Rat, judetul Cluj . Proiecul, initiat de un grup de tineri din Marea Britanie, este deja la a treia editie, scrie.

Marea Britanie cheltuieste saptamanal 25 de milioane de lire sterline pentru monitorizarea britanicilor radicalizati care s-au intors din Siria si Irak

Marea Britanie cheltuieste in fiecare saptamana 25 de milioane de lire sterline pentru supravegherea sustinatorilor gruparii jihadiste Stat Islamic, care s-au intors din Siria si Irak, informeaza Express,.

Marea Britanie cheltuieste 35 de milioane de euro pe saptamana pentru supravegherea islamistilor

Marea Britanie cheltuieste 35 de milioane de euro pe saptamana pentru supravegherea sustinatorilor organizatiei teroriste Stat Islamic care se intorc din Siria si Irak, potrivit unor surse, relateaza site-ul publicatiei britanice Express.

Cat cheltuieste Marea Britanie pentru supravegherea islamistilor

Marea Britanie cheltuieste 35 de milioane de euro pe saptamana pentru supravegherea sustinatorilor organizatiei teroriste Stat Islamic care se intorc din Siria si Irak, potrivit unor surse, relateaza site-ul.

Cat investeste Marea Britanie pentru supravegherea islamistilor

Marea Britanie cheltuieste 35 de milioane de euro pe saptamana pentru supravegherea sustinatorilor organizatiei teroriste Stat Islamic care se intorc din Siria si Irak.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )