Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei sefi din DIICOT se vor ocupa de ancheta in dosarul de la Caracal

Antena3 Antena3,
Trei sefi din DIICOT se vor ocupa de ancheta in dosarul de la Caracal

Trei procurori din DIICOT - Structura Centrala se vor ocupa de ancheta in dosarul de la Caracal, sub coordonarea procurorului-sef Felix Banila. Urmare a preluarii dosarului nr. 203DP2019 de la Serviciul. continuă pe Antena3

Doua vedete din Romania vor fi domnisoare de onoare la nunta Wandei

Mai sunt cinci zile pana cand DJ Wanda va deveni sotia lui Karl Katavich, omul de afaceri australian cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an. Evenimentul urmeaza sa aiba loc in Londra, iar ceremonia va fi una cu totul speciala si se anunta a fi cel mai extravagant eveniment de acest tip din showbiz-ul romanesc, un eveniment plin de momente si aparitii inedite.

DIICOT Craiova extinde ancheta in cazul Caracal pentru neglijenta in serviciu privind preluarea apelurilor la 112

Procurorii DIICOT Craiova au decis sa extinda ancheta in cazul crimelor din Caracal, fiind cercetata si fapta de neglijenta in serviciu in preluarea si gestionarea apelurilor la 112, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Localnicii din Caracal vor fi consiliati psihologic dupa crimele oribile comise de Gheorghe Dinca

Localnicii din Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dinca, vor fi consiliati psihologic, miercuri, de catre o echipa de psihologi de la.

Localnicii din Dobrosloveni vor fi consiliati psihologic dupa ce Gheorghe Dinca a ucis-o fara mila pe Alexandra Macesanu

Localnicii din Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dinca, vor fi consiliati psihologic, miercuri, de catre o echipa de psihologi de la.

UPDATE Scoala ar putea incepe cu o saptamana mai tarziu Patronatele din turism vor prelungirea vacantei, dar parintii si profesorii nu sunt de acord Ministerul Educatiei analizeaza

Cu doar o luna inainte de inceperea anului scolar, discutiile privind prelungirea vacantei de vara cu o saptamana reapar la presiunea patronatelor din turism. Potrivit Edupedu, premierul Viorica Dancila i-a cerut Ecaterinei Andronescu sa prelungeasca vacanta de vara cu o saptamana, pana pe 16 septembrie, la solicitarea patronatelor din turism. Nu e prima data cand patronatele din turism fac presiuni pentru prelungirea vacantei de vara. in luna mai, hotelierii de pe litoral au sesizat ministrului Turismului, Bogdan Trif, ca scurtarea vacantei scolare de vara le va afecta afacerile si i-au solicitat sa faca demersuri in vederea prelungirii acesteia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )