Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trei sferturi din debitorii in franci elvetieni ai OTP Bank au acceptat oferta de conversie propusa de banca

Hotnews Hotnews,
 Trei sferturi din debitorii in franci elvetieni ai OTP Bank au acceptat oferta de conversie propusa de banca

Circa trei sferturi din clientii OTP Bank imprumutati in franci elvetieni adica in jur de 7. 000 de debitori) au semnat deja contractele de conversie, in cadrul programului de conversie derulat de banca, au transmis miercuri reprezentantii institutiei de credit. continuă pe Hotnews

OTP Bank: Peste 70% din clientii cu credite in franci elvetieni au acceptat conversia in lei

Peste 7. 000 de clienti ai OTP Bank Romania, adica 72% din totalul celor cu credite in moneda elvetiana, luate in perioada de boom economic, au acceptat oferta de conversie in lei, anunta banca cu actionariat maghiar.

Peste 7.000 de clienti OTP Bank Romania cu credite in CHF au semnat contractele de conversie

Peste 7. 000 de clienti ai OTP Bank Romania au semnat contractele de conversie, in cadrul programului de conversie a creditelor in franci elvetieni CHF), dupa ce au acceptat oferta propusa de banca, echivalentul a 72% dintre clientii cu credite in CHF, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Piraeus Bank ofera clientilor cu credite in franci elvetieni, la cerere, reducerea cu 15% a soldului si conversia in lei

Piraeus Bank Romania ofera clientilor cu credite in franci elvetieni, garantate cu un imobil, posibilitatea conversiei in lei, cu discount imediat la sold de 15%, si inca doua reduceri succesive de cate 10% fiecare, odata la trei ani, pentru cei care nu inregistreaza intarzieri la plata ratelor mai mari de 89 de zile.

Piraeus Bank reduce soldul creditelor in franci elvetieni si le converteste in lei

Piraeus Bank propune clientilor care au dificultati financiare in rambursarea creditelor contractate in franci elvetieni reduceri ale soldului creditului si conversia in lei a acestora, preluand astfel o parte din efectele negative ale evolutiei cursului de schimb al monedei elvetiene, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Piraeus Bank taie, la cerere, 15% din soldul creditelor cu garantie imobiliara acordate in franci elvetieni

Piraeus Bank Romania, subsidiara de pe piata locala a grupului financiar elen Piraeus, anunta ca ofera clientilor cu credite in franci elvetieni, garantate cu un imobil, posibilitatea conversiei in lei, cu discount imediat la sold de 15%, si inca doua.

Romania a exportat armament si echipamente militare de 38 milioane de euro in primele trei luni din 2016

Romania a exportat armament si echipamente militare de peste 38 de milioane de euro in primele trei luni ale acestui an, fata de 43 de milioane de euro, suma castigata in aceeasi perioada.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )