Libnet.ro
UNICEF

01:06

A treia economie din Zona Euro s-a dus la vale: SP a taiat ratingul Italiei la doua trepte de junk

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A treia economie din Zona Euro s-a dus la vale: SP a taiat ratingul Italiei la doua trepte de junk

Standard Poor039;s SP) a coborat ratingul de credit al Italiei de la BBB+039; la BBB, cu doua trepte deasupra categoriei junk, din cauza deteriorarii perspectivelor economice si problemelor din sistemul financiar,. continuă pe Wall-Street Ro

Seful Bundesbank: Banca Centrala Europeana nu poate rezolva criza din zona euro

Banca Centrala Europeana nu poate rezolva criza din zona euro, le-a transmis duminica economistilor seful Bundesbank, Jens Weidmann, plasand asupra tarilor care au adoptat moneda unica responsabilitatea de a-si reface economiile si de a inaspri reglementarile fiscale, transmite Reuters.

Seful Bundesbank: BCE nu poate rezolva criza din zona euro.

Banca Centrala Europeana BCE) nu poate rezolva criza din zona euro, a declarat, duminica, seful Bundesbank, Jens Weidmann, relateaza Reuters, potrivit Hotnews. Weidmann s-a adresat economistilor la o conferinta din Aix-en-Provence sudul Frantei), la doar trei zile dupa ce BCE a incalcat practica obisnuita, anuntand ca intentioneaza sa mentina rata dobanzilor la un record minim, pentru o perioada indelungata si este posibil sa o mai reduca. Politica monetara a contribuit deja mult la .

Alte 3 miliarde de euro pentru Grecia, aprobate de statele din zona euro

Statele din zona euro au convenit, marti, acordarea unei noi transe catre Grecia, in valoare de 3 miliarde de euro, din programul de finantare externa. Astfel, guvernul elevn urmeaza sa primeasca 2,5 miliarde de.

Mario Draghi (BCE): Consolidarea bugetara in zona euro este inevitabila

Consolidarea bugetara in zona euro este inevitabila, a reafirmat luni presedintele Bancii Centrale Europene BCE) Mario Draghi, in fata Comisiei de afaceri economice si monetare a Parlamentului European, la Bruxelles, relateaza AFP.

Premierul Poloniei: Intrarea in zona euro ar putea fi blocata pana in 2019

Polonia nu va putea adopta euro in anii urmatori, din cauza unui impas parlamentar care ar putea dura pana in 2019, a indicat premierul polonez, Donald Tusk. Nu vom intra in zona euro fara sa schimbam.

Intrarea Poloniei in zona euro, BLOCATA pana in 2019. Vezi de ce.

Polonia nu va putea adopta euro in anii urmatori, din cauza unui impas parlamentar care ar putea dura pana in 2019, a indicat premierul polonez, Donald Tusk, intr-un interviu pentru cotidianul Gazeta Wyborcza, potrivit Mediafax. Nu vom intra in zona euro fara sa schimbam constitutia. Nu avem majoritatea necesara in prezent, iar intuitia imi spune ca nu o vom avea nici in mandatul urmator, a spus Tusk, citat de AFP. Schimbarea Constitutiei necesita sprijinul a doua treimi din parlamentari, .

UE a aprobat aderarea Letoniei la zona euro incepand cu 1 ianuarie 2014

Aderarea Letoniei la zona euro a fost aprobata, marti, de catre ministrii de finante europeni, statul baltic urmand sa devina al 18-lea stat membru al uniunii monetare de la 1 ianuarie 2014. Cele 28 de state.

UE: Letonia, in zona euro incepand cu 1 ianuarie 2014

Uniunea Europeana UE) a aprobat, astazi, aderarea Letoniei la zona euro incepand cu 1 ianuarie 2014, astfel incat micul stat baltic va deveni al 18-lea stat membru al uniunii monetare, informeaza AFP.

Slabeste din nou increderea in zona euro

Increderea investitorilor in zona euro a slabit in mod neasteptat in luna iulie, din cauza crizei politice din Portugalia, care parea ca ameninta programul de salvare a tarii.

Draghi: Consolidarea fiscala in zona euro este inevitabila

Consolidarea fiscala este inevitabila in zona euro, altfel costurile de imprumut ale statelor membre vor creste, a declarat, azi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, conform AFP.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )