Libnet.ro
UNICEF

06:00

Al Treilea Razboi Mondial va incepe dupa Jocurile Olimpice de la Soci: Previziunea facuta de un astrolog rus acum trei ani!

B1 B1,
Al Treilea Razboi Mondial va incepe dupa Jocurile Olimpice de la Soci: Previziunea facuta de un astrolog rus acum trei ani!

Un astrolog rus a prezis, in urma cu trei ani, ca Al Treilea Razboi Mondial se va declansa dupa Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014. Dovada acestei profetii este un articol in acest sens, publicat la vremea. continuă pe B1

Soldatii sunt iN ALERTA de RAZBOI. Nu s-a mai vazut asa ceva de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial

Premierul canadian Stephen Harper a apreciat marti ca ocuparea Crimeei de catre Rusia constituie o situatie ce nu s-a mai vazut de la sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial. Invadarea si ocuparea unei.

Presedintele Lituaniei: Rusia incearca sa recreeze frontierele celui de al Doilea Razboi Mondial. Urmeaza Republica Moldova

Dalia Grybauskaite, presedinta Lituaniei, a afirmat, joi, ca Rusia incearca sa recreeze frontierele celui de al Doilea Razboi Mondial in ucraina si urmeaza Republica Moldova si alte tari, relateaza.

Pentru slovaci, romanii sunt eliberatorii din Al Doilea Razboi Mondial

In timpul Campaniei din Vest, perioada decembrie 1944-mai 1945, armata romana a avut o contributie deosebit de importanta la eliberarea Slovaciei de sub ocupatia celui de-al Treilea Reich.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )