Libnet.ro
UNICEF

23:30

Treizeci de ingineri cu diplome false, descoperiti la Universitatea de Constructii din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Treizeci de ingineri cu diplome false, descoperiti la Universitatea de Constructii din Bucuresti

In ultimii 14 ani, 30 de studenti si-au obtinut licenta in cadrul Universitatii de Constructii din Bucuresti fara sa fi urmat cei patru ani de studii, fara sa dea examene in sesiuni si fara sa sustina examenul de licenta. Persoana vinovata ar fi chiar secretara-sefa a Facultatii de Geodezie, care a demisionat intre timp, iar de atunci cel putin sapte falsi ingineri au obtinut si autorizatia de a presta servicii de cadastru. continuă pe Adevărul

Zeci de ingineri cu diplome false, descoperiti la Universitatea de Constructii din Bucuresti

In ultimii 14 ani, 30 de studenti si-au obtinut licenta in cadrul Universitatii de Constructii din Bucuresti fara sa fi urmat cei patru ani de studii, fara sa dea examene in sesiuni si fara sa.

30 de ingineri cu diplome false, descoperiti de Universitatea de Constructii din Bucuresti

In ultimii 14 ani, 30 de studenti au iesit cu diplome de licenta pe poarta Universitatii de Constructii din Bucuresti, desi nu au venit la cursuri, nu au dat examenele din sesiuni si nici examenul de.

Tu stii cine ti-a ridicat locuinta? 30 de ingineri CONSTRUCTORI cu diplome false: E SCANDAL MONSTRU la Universitatea din Bucuresti!

Un nou scandal pune pe jar piata imobiliara din Romania. Si asta pentru ca zeci de ingineri constructori cu diplome false au pus umarul la prabusirea tarii. Tu stii cine ti-a construit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )