Libnet.ro
UNICEF

16:00

Trenurile au intarzieri mari in Gara de Nord din Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Trenurile au intarzieri mari in Gara de Nord din Bucuresti.

Aproape toate trenurile care trebuiau sa soseasca in Gara de Nord din Bucuresti in prima jumatate a zilei de sambata au avut intarzieri foarte mari, unele chiar de peste trei ore. Altre garnituri sunt blocate aproape de Capitala, in Gara Chitila. Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti din cauza ninsorii viscolite, a anuntat compania intr-un comunicat, citat de Agerpres. De asemenea, CFR . continuă pe România Liberă

Trenuri anulate si intarzieri mari la CFR

Mai multe trenuri au fost anulate, potrivit informatiilor CFR. Aproape toate trenurile ce trebuiau sa soseasca in Gara de Nord din Bucuresti, sambata dimineata, au intarzieri mari, unele de peste 200 minute. Mai multe garnituri sunt blocate de ore bune la semnal foarte aproape de Bucuresti, in gara Chitila. Alte trenuri sunt oprite la plecare in Gara de Nord.

UPDATE Trenuri anulate si intarzieri mari / CFR a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti

Mai multe trenuri au fost anulate, potrivit informatiilor CFR. Aproape toate trenurile ce trebuiau sa soseasca in Gara de Nord din Bucuresti, sambata dimineata, au intarzieri mari, unele de peste 200 minute. Mai multe garnituri sunt blocate de ore bune la semnal foarte aproape de Bucuresti, in gara Chitila. Alte trenuri sunt oprite la plecare in Gara de Nord. Ora 13. 40 CFR a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti din cauza ninsorii viscolite, a anuntat compania.

UPDATE Trenuri anulate si intarzieri mari. CFR a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti

Mai multe trenuri au fost anulate, potrivit informatiilor CFR. Aproape toate trenurile ce trebuiau sa soseasca in Gara de Nord din Bucuresti, sambata dimineata, au intarzieri mari, unele de peste 200 minute. Mai multe garnituri sunt blocate de ore bune la semnal foarte aproape de Bucuresti, in gara Chitila. Alte trenuri sunt oprite la plecare in Gara de Nord. Ora 13. 40 CFR a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti din cauza ninsorii viscolite.

VIDEO UPDATE Trenuri anulate si intarzieri mari. CFR a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti

Mai multe trenuri au fost anulate, potrivit informatiilor CFR. Aproape toate trenurile ce trebuiau sa soseasca in Gara de Nord din Bucuresti, sambata dimineata, au intarzieri mari, unele de peste 200 minute. Mai multe garnituri sunt blocate de ore bune la semnal foarte aproape de Bucuresti, in gara Chitila. Alte trenuri sunt oprite la plecare in Gara de Nord. Ora 13. 40 CFR a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti din cauza ninsorii viscolite.

UPDATE Situatia zborurilor: 8 curse anulate pe aeroporturile din Bucuresti, intre acestea si cursa Iasi-Bucuresti, cu care Crin Antonescu urma sa plece spre Capitala

Alte patru curse aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Capitala din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile astfel incat, pana sambata, la ora 15. 00, numarul zborurilor anulate a ajuns la opt, informeaza Agerpres. Cursa Iasi - Bucuresti, cu care liderul liberal Crin Antonescu urma sa plece spre Capitala, sambata, la ora 12. 00, a fost de asemenea anulata, seful PNL intentionand sa paraseasca Iasiul in cursul serii, transmite Mediafax.

UPDATE Situatia zborurilor la ora 21.00: 12 curse anulate pe aeroporturile din Bucuresti

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pana la ora 21. 00, 12 curse aeriene au fost anulate la Bucuresti. O cursa Viena - Bucuresti care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni s-a intors din drum, revenind la Viena, pentru ca vremea i-a impiedicat aterizarea.

Mai multe strazi din Bucuresti si judetul Ilfov, fara energie electrica.

Mai multe strazi din Bucuresi si judetul Ilfov vor ramane, joi, fara curent eletric, pentru efectuarea unor lucrari, informeaza ENEL. In Bucuresti, intre orele 8,00 - 15,00, vor fi efectuate lucrari pe strazile Alexandru cel Bun, Berechet, Dumitrana, Otesani intre str. Ghica Tei si str. Alexandru cel Bun; str. Piata Amzei nr. 6-10; str. Soldat Zambila Ionita, zona de case si blocurile 7D, 7C, 10 si 9, str. Soldat Raduta Gheorghe, str. Azotului, blocurile 33D, 33C. In judetul Ilfov, intre 9,00 .

O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina din Bucuresti

O femeie de 40 de ani s-a aruncat de pe Podul Colentina din Capitala, sambata dimineata, fiind scoasa din apa inghetata de un politist si transportata in stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, dupa.

Perchezitii la proxenetii si prostituatele din Bucuresti.

Trei persoane acuzate de proxenetism au fost retinute, joi, dupa perchezitii domicilare si descinderi la un salon de masaj din cartierul Tineretului din Sectorul 4, in care patru tinere intretineau relatii sexuale pe bani, intr-un salon de masaj, potrivit unui comunicat al DGPMB. Clientii salonului erau racolati de doi barbati si de sotia unuia dintre acestia, toti trei fiind retinuti dupa perchezitiile facute de Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Sectorului 4. In cursul acestei .

Trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan va fi depus maine la Scoala de Aviatie din Bucuresti

Trupul neinsufletit al pilotului Adrian Iovan, care a decedat in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni va fi transportat astazi la Bucuresti. Trupul celui care a salvat cinci persoane cu pretul vietii a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )