Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trenurile au intarzieri de peste 100 de minute, din cauza vremii nefavorabile

România Liberă România Liberă,
Trenurile au intarzieri de peste 100 de minute, din cauza vremii nefavorabile

Conditiile meteorologice nefavorabile au dus, luni, la anularea unui tren de calatori, in timp ce alte doua trenuri vor ajunge la destinatie cu o intarziere de peste 100 de minute. continuă pe România Liberă

Un tren a fost anulat si alte trenuri au avut intarzieri de peste 100 de minute, din cauza ninsorilor

Un tren de calatori a fost anulat luni, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, iar alte doua trenuri vor ajunge la destinatie cu o intarziere de peste 100 de minute, informeaza CFR Calatori, potrivit.

Intarzieri de 30 de minute la decolare pe Aeroportul Otopeni: pana in acest moment nu sunt curse anulate din cauza vremii

Unele aeronave de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti Otopeni au intarzieri in medie de 30 de minute la decolare, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, a anuntat, luni dimineata, Compania Nationala Aeroporturi.

Din cauza gerului, doua trenuri au ramas blocate mai bine de o ora pe calea ferata ce leaga Moldova de Ardeal

Gerul de afara a facut ca pe o sina a unei cai ferate ce face legatura intre Moldova si Ardeal sa apara o fisura. Din cauza acestui incident, doua trenuri pline cu sute de pasageri au ramas blocate mai bine de o ora.

Institutul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unei infectii abdominale grave, NU in timpul vreunei operatii

Actorul George Alexandru a murit, vineri, la ora 23. 30, din cauza unei infectii abdominale grave, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban.

Spitalul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave

Actorul George Alexandru, care a murit vineri, 1 ianuarie, la ora 23:30, la Institutul Clinic Fundeni, a incetat din viata din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave, a anuntat unitatea sanitara, intr-un comunicat citat de Agerpres. Directorul Teatrulu Nottara, Marilena Tepus, a declarat ca George Alexandru era unul dintre cei mai devotati actori ai Teatrului Nottara si a fost afectat de suspendarea activitatii acestuia.

Sibiu: Un oras cu aproape 9.000 de locuitori, complet fara gaze naturale din cauza unei defectiuni

Sibiu: Un oras cu aproape 9. 000 de locuitori, complet fara gaze naturale din cauza unei defectiuni .

Munchen: Doua gari, inchise din cauza riscului unor atentate comise de Statul Islamic

Doua gari din Munchen au fost inchise temporar in noaptea de Anul Nou din cauza suspiciunilor ca gruparea Statul Islamic ar pregati un atetat sinucigas. Informatii primite de autoritatile germane indicau o amenintare de atentat sinucigas, a declarat in noaptea de joi spre vinero seful Politiei din Munchen, Hubertus Andra, citat de AFP.

Intarzieri de circa 30 de minute la decolarile de pe Otopeni, dar nicio cursa nu a fost anulata

Unele aeronave de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti Otopeni au intarzieri in medie de 30 de minute la decolare, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, a anuntat, luni dimineata, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), transmite Mediafax.

Faze Tari: Incredibil, dar adevarat! Gemeni nascuti in ani diferiti; Imaginea virala cu cei mai mari betivi a innebunit internetul; Un cuplu britanic a pierdut un pot de 35 de milioane de lire la loteria britanica din cauza unei aplicatii pe telefon

Ce se intampla daca iti pui felii de ceapa in sosete si le lasi peste noapte. Trucul bizar care a devenit viral pe internet Potrivit internetului, poti scapa de simptomele de. A renuntat la job, iar intr-un an viata ei s-a schimbat. Metoda prin care aceasta tanara calatoreste gratis in jurul lumii Monica Lynn, o tanara de 25 de ani din Alabama.

Trafic fluvial inchis pe Dunare, din cauza vantului puternic

Reprezentantii Oficiului de Capitanie Moldova Veche din judetul Caras - Severin au transmis, luni, ca traficul fluvial pe Dunare a fost inchis, in apropiere de Moldova Veche, pentru toate categoriile de ambarcatiuni, pe sectorul dunarean al Serbiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )