Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tribunalul Cluj judeca arestarea preventiva a presedintelui CJ Cluj

Adevărul Adevărul,
Tribunalul Cluj judeca arestarea preventiva a presedintelui CJ Cluj

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, care este arestat preventiv din 29 mai, a fost miercuri prezentat in fata Tribunalului care judeca daca este necesara mentinerea masurii privative de libertate, dupa ce dosarul sau a fost trimis in judecata. Uioreanu este acuzat ca a luat mita de la mai multi oameni de afaceri. continuă pe Adevărul

Presedintele suspendat al CJ Cluj ramane in arest preventiv

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, ramane in arest preventiv si dupa ce dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie a fost trimis in judecata. Decizia a fost luata astazi deTribunal Cluj.

Tribunalul Bucuresti decide arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a decis luni arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu, dupa ce procurorii DNA au cerut inlocuirea controlului judiciar cu aceasta masura preventiva, pentru ca presedintele CJ Constanta nu a revenit in tara dupa ce a fost.

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, ramane in arest

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, ramane in arest pentru inca 30 de zile. Tribunalul Cluj a respins propunerea de arest la domiciliu. Avocatii lui Uioreanu au depus deja.

DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a deputatului Titi Holban

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea preventiva a deputatului Titi Holban, suspectat de trafic de influenta, dupa ce ar fi luat 10. 000 de euro pentru ca o firma.

Deputat UNPR, acuzat de luare de mita. DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a lui Titi Holban

Update 14. 10 - Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea preventiva a deputatului Titi Holban, suspectat de trafic de influenta, dupa ce ar fi luat 10. 000 de euro.

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, alaturi de el fiind trimise in.

Tribunalul Bucuresti judeca marti cererea de suspendare a executarii actului prin care s-a aprobat contractul de concesiune pentru reteaua de fibra optica NetCity

Tribunalul Bucuresti judeca marti dosarul in care ANISP Asociatia nationala a furnizorilor de internet) si Ines Group solicita suspendarea hotararii 108/2008 a Consiliului General al Municipiului Bucuresti pentru aprobarea contractului de concesiune pentru realizarea retelei metropolitane de fibra optica NetCity, a declarat pentru HotNews. ro Sorin Manea, consilier juridic al ANISP. In acest dosar, InterLAN, asociatie care reuneste 25 de furnizori mici si medii de internet, a facut cerere de interventie accesorie in interesul ANISP si INES, a spus acesta.

Tribunalul Bucuresti admite cererea DNA pentru arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu. Avocat: Intreruperea tratamentului i-ar pune viata in pericol

Tribunalul Bucuresti a admis luni cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, informeaza Agerpres.

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri contestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva

Curtea de Apel Bucuresti va judeca vineri, 27 iunie, contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia instantei de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este cercetat de DNA pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Constestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva se va judeca pe 27 iunie

Contestatia lui Mircea Basescu privind decizia de arest preventiv luata de magistratii Tribunalului Bucuresti se va judeca pe 27 iunie, relateaza B1 TV. Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )