Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tribunalul Covasna a decis ca steagul Consiliului Judetean este legal, Prefectura a atacat sentinta

Hotnews Hotnews,
Tribunalul Covasna a decis ca steagul Consiliului Judetean este legal, Prefectura a atacat sentinta

Tribunalul Covasna a dat castig de cauza Consiliului Judetean in disputa cu Prefectura privind legalitatea steagului judetului aprobat in anul 2008, anunta Agerpres. Presedintele Consiliului Judetean, Tamas Sandor, a declarat vineri ca Tribunalul Covasna a respins actiunea intentata in contencios administrativ de Prefectura pe motiv ca adoptarea steagului nu are un temei legal. Tamas a spus ca prefectul Codrin Munteanu exceleaza in actiuni care ataca direct ori indirect identitatea ori sentimentele nationale ale secuilor, generand o stare de tensiune interetnica. continuă pe Hotnews

Steagul secuiesc, motiv de disputa intre Consiliului Judetean si Prefectura din Covasna

Tribunalul Covasna a dat castig de cauza Consiliului Judetean in disputa cu Prefectura privind legalitatea steagului judetului aprobat in anul 2008, informeaza Agerpres. Presedintele Consiliului Judetean, Tamas.

Nepoata vicepresedintelui Consiliului Judetean Valcea, arestata pentru trafic de droguri afla astazi sentinta in dosarul in care este acuzata

Ana Maria Persu, nepoata vicepresedintelului Consiliului Judetean Valcea este acuzata de trafic de droguri si a fost arestata pe data de 18 februarie de procurorii DIICOT. Dosarul se afla pe rol la Tribunalul Dolj, iar magistratii craioveni vor da astazi verdictul in acest caz.

Nepoata vicepresedintelui Consiliului Judetean Valcea, condamnata cu suspendare pentru trafic de droguri. Vezi aici ce pedeapsa a primit!

Ana Maria Persu, nepoata vicepresedintelului Consiliului Judetean Valcea este acuzata de trafic de droguri si a fost arestata pe data de 18 februarie de procurorii DIICOT. Tribunalul Dolj a condamnat-o pe tanara la 1 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )