Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tribunalul judeca intrarea Complexului Energetic Hunedoara in insolventa

România Liberă România Liberă,
Tribunalul judeca intrarea Complexului Energetic Hunedoara in insolventa

Tribunalul Hunedoara judeca astazi intrarea Complexului Energetic Hunedoara in insolventa . continuă pe România Liberă

Tribunalul Hunedoara judeca astazi intrarea Complexului Energetic Hunedoara in insolventa

Cererea Complexului Energetic Hunedoara de a intra in insolventa este judecata astazi de catre Tribunalul Hunedoara. Sedinta ar fi trebuit sa inceapa la ora 10. 00, insa a fost amanata pentru ora 12. 00, potrivit unor surse din piata. In mod surprinzator, nu a fost schibata doar ora, ci si judecatorul care ar fi trebuit sa se ocupe de caz. EuroInsol, firma de insolventa controlata de Remus Borza a fost propusa de catre mai multi creditori ca administrator judiciar. Insa exista posibilitatea ca alti creditori sa vina cu o noua propunere. Vom reveni cu amanunte pe parcursul zilei.

UPDATE Tribunalul Hunedoara va judeca joi intrarea Complexului Energetic Hunedoara in insolventa

Cererea Complexului Energetic Hunedoara de a intra in insolventa este judecata astazi n. red. miercuri) de catre Tribunalul Hunedoara. Sedinta ar fi trebuit sa inceapa la ora 10. 00, insa a fost amanata pentru ora 12. 00, potrivit unor surse din piata. In mod surprinzator, nu a fost schibata doar ora, ci si judecatorul care ar fi trebuit sa se ocupe de caz. EuroInsol, firma de insolventa controlata de Remus Borza a fost propusa de catre mai multi creditori ca administrator judiciar. Insa exista posibilitatea ca alti creditori sa vina cu o noua propunere. UPDATE Sedinta a fost amanata, urmand ca sa fie desfasurata joi, 7 ianuarie.

UPDATE: Tribunalul a amanat decizia privind cererea de intrare in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara

Decizia privind cererea Complexului Energetic Hunedoara de intrare in insolventa a fost amanata pentru joi, de catre judecatorul sindic de la Tribunalul Hunedoara.

Business Report: TVA de la 24% la 20%. Cum se factureaza; Statul negociaza cu Remus Borza preluarea conducerii Complexului Energetic Hunedoara. Azi se decide insolventa companiei; Cum ar arata PIB si bugetele daca romanii din strainatate ar munci in tara

Dezastru dupa inchiderea magazinelor Domo. Sute de clienti se plang ca au pagubiti si au facut plangere. Insolventa companiei. Familia Pogonaru a mai adus 8,6 milioane de euro la Veranda Mall. Familia omului de afaceri Florin Pogonaru a majorat cu circa 8,6 milioane.

Remus Borza, spaima baietilor destepti, propus de stat drept administrator judiciar la Complexul Energetic Hunedoara

Remus Borza, administratorul judiciar al insolventei Hidroelectrica, a fost propus de catre stat si pentru preluarea Complexului Energetic Hunedoara, insa decizia instantei privind intrarea in insolventa a companiei a fost amanata pentru joi.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )