Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tribunalul Satu Mare a stabilit o cautiune de 100.000 lei pentru eliberarea fostului director APIA, acuzat de luare de mita

B1 B1,
Tribunalul Satu Mare a stabilit o cautiune de 100.000 lei pentru eliberarea fostului director APIA, acuzat de luare de mita

Tribunalul Satu Mare a stabilit, miercuri, o cautiune de 100. 000 lei pentru Viorel Pintea, fostul director al Agentiei judetene de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), ce a fost arestat pentru luare de. continuă pe B1

Aplicarea unei taxe de acces in spital este discriminatorie. CNCD a amendat cu 1.000 lei Consiliul judetean Satu Mare

Aplicarea unei taxe de acces in spitalul judetean din Satu Mare reprezinta discriminare indirecta pe criteriul social, a decis astazi Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Colegiul a amendat Consiliul judetean Satu Mare cu 1. 000 lei. Decizia vine dupa ce in vara Spitalul Judetean Satu Mare a introdus o taxa in valoare de 2 lei la intrarea in spital, numita taxa pe botosei.

Spitalul Judetean Satu Mare, sanctionat de CNDC cu 1.000 lei pentru taxa pe botosei ce reprezinta discriminare indirecta

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a sanctionat, miercuri, Spitalul JudeteanSatu Mare, cu o amenda de 1. 000 lei pentru taxa pe botosei de doi lei perceputa vizitatorilor, reprezentand.

Rechizitoriu DNA: Avocata Ancuta Ardelean din Satu Mare se lauda ca are trecere la sefii din parchetele locale

Rechizitoriul procurorilor anticoruptie releva ca avocata Ancuta Ardelean din Baroul Satu Mare, trimisa in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, se lauda ca are trecere la sefi din parchetele locale si voia sa scoata de sub urmarire penala doua persoane cercetate pentru trecerea ilegala a frontierei.

FOTO Pregati-va patinele! Oraselul copiilor amenajat la Satu Mare se deschide pe 5 decembrie

Oraselul copiilor, amenajat in Piata Vasile Lucaciu, in fata Muzeului Judetean Satu Mare, se deschide pe joi, 5 decembriesi va ramane asa pana la sfarsitul vacantei de iarna a elevilor. De data aceasta, firma care a concesionat spatiul pentru patinoar este una satmareana, care a amenajat toata structura pe propria cheltuiala.

Directorul spagar de la APIA Satu Mare, Viorel Pintea, a fost inlocuit cu Gabriel Les, dupa ce a fost prins cu mita

Fostul director al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura Satu Mare, Viorel Pintea, a fost inlocuit astazi cu Viorel Les, fost subprefect si viceprimar care a mai ocupat aceasta functie la inceputul acestui an, dar pentru scurt timp. Decizia a fost luata de catre conducerea centrala a institutiei, dupa ce Pintea a fost prins luand spaga 3. 000 de euro.

Auchan deschide joi primul magazin la Satu Mare, dupa o remodelare completa

Auchan Romania inaugureaza pe 4decembrie, la Satu Mare, al sapteleamagazin remodelat sub marca si comertulAuchan din seria celor 20 de magazineReal preluate de la Metro Group. Dupa o remodelare completa a spatiului, noul hipermarket Auchan Satu Mare ofera locuitorilor o gama de 35. 000 produse.

VIDEO Ziua Nationala a Romaniei a inceput la Satu Mare cu festivitati sobre. Distractia incepe abia spre seara

Ziua Nationala a Romaniei a inceput la Satu Mare cu o serie de manifestari patriotice. Autoritatile locale satmarene au depus coroane de flori timp de doua ore la statua lui Mihai Viteazul, Corneliu Coposu,I. Bratianu si Iuliu Maniu, dupa care s-a desfasurat ceremonialul oficial si parada militara. Daca de dimineata, ziua de 1 Decembrie a fost marcata prin manifestari sobre, dupa masa incepe spectacolul.

Auchan deschide al 7-lea hipermarket remodelat, in Satu Mare

Auchan Romania va deschide la Satu Mare al saptelea magazin remodelat din cele 20 de magazine Real preluate de la Metro Group.

Orasenii cheltuiesc 290 de lei pentru cadouri de Mos Nicolae

In jur de 81,8% dintre bucurestenii si orasenii din orasele de peste 100. 000 de locuitori ofera cadouri de Mos Nicolae, acestia cheltuind in medie aproape 290 de lei, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center.

Guvernul a mai gasit 20 de milioane de lei pentru primari.

Executivul a aprobat o hotarare de guvern prin care suplimenteaza bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pentru cheltuieli urgente in sezonul rece. Este vorba de 20 de milioane de lei, proveniti din Fondul de rezerva al Guvernului. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri a Guvernului, insa nu a fost anuntata de Executiv, care nu a inclus-o pe lista actelor normative aprobate remisa presei. Vineri, hotararea a aparut in Monitorul Oficial. Impartirea fondurilor .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )