Libnet.ro
UNICEF

19:30

Spitalul Judetean Satu Mare, sanctionat de CNDC cu 1.000 lei pentru taxa pe botosei ce reprezinta discriminare indirecta

B1 B1,
Spitalul Judetean Satu Mare, sanctionat de CNDC cu 1.000 lei pentru taxa pe botosei ce reprezinta discriminare indirecta

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a sanctionat, miercuri, Spitalul JudeteanSatu Mare, cu o amenda de 1. 000 lei pentru taxa pe botosei de doi lei perceputa vizitatorilor, reprezentand. continuă pe B1

Aplicarea unei taxe de acces in spital este discriminatorie. CNCD a amendat cu 1.000 lei Consiliul judetean Satu Mare

Aplicarea unei taxe de acces in spitalul judetean din Satu Mare reprezinta discriminare indirecta pe criteriul social, a decis astazi Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Colegiul a amendat Consiliul judetean Satu Mare cu 1. 000 lei. Decizia vine dupa ce in vara Spitalul Judetean Satu Mare a introdus o taxa in valoare de 2 lei la intrarea in spital, numita taxa pe botosei.

FOTO Pregati-va patinele! Oraselul copiilor amenajat la Satu Mare se deschide pe 5 decembrie

Oraselul copiilor, amenajat in Piata Vasile Lucaciu, in fata Muzeului Judetean Satu Mare, se deschide pe joi, 5 decembriesi va ramane asa pana la sfarsitul vacantei de iarna a elevilor. De data aceasta, firma care a concesionat spatiul pentru patinoar este una satmareana, care a amenajat toata structura pe propria cheltuiala.

Tribunalul Satu Mare a stabilit o cautiune de 100.000 lei pentru eliberarea fostului director APIA, acuzat de luare de mita

Tribunalul Satu Mare a stabilit, miercuri, o cautiune de 100. 000 lei pentru Viorel Pintea, fostul director al Agentiei judetene de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), ce a fost arestat pentru luare de.

Rechizitoriu DNA: Avocata Ancuta Ardelean din Satu Mare se lauda ca are trecere la sefii din parchetele locale

Rechizitoriul procurorilor anticoruptie releva ca avocata Ancuta Ardelean din Baroul Satu Mare, trimisa in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, se lauda ca are trecere la sefi din parchetele locale si voia sa scoata de sub urmarire penala doua persoane cercetate pentru trecerea ilegala a frontierei.

Auchan deschide joi primul magazin la Satu Mare, dupa o remodelare completa

Auchan Romania inaugureaza pe 4decembrie, la Satu Mare, al sapteleamagazin remodelat sub marca si comertulAuchan din seria celor 20 de magazineReal preluate de la Metro Group. Dupa o remodelare completa a spatiului, noul hipermarket Auchan Satu Mare ofera locuitorilor o gama de 35. 000 produse.

Directorul spagar de la APIA Satu Mare, Viorel Pintea, a fost inlocuit cu Gabriel Les, dupa ce a fost prins cu mita

Fostul director al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura Satu Mare, Viorel Pintea, a fost inlocuit astazi cu Viorel Les, fost subprefect si viceprimar care a mai ocupat aceasta functie la inceputul acestui an, dar pentru scurt timp. Decizia a fost luata de catre conducerea centrala a institutiei, dupa ce Pintea a fost prins luand spaga 3. 000 de euro.

VIDEO Ziua Nationala a Romaniei a inceput la Satu Mare cu festivitati sobre. Distractia incepe abia spre seara

Ziua Nationala a Romaniei a inceput la Satu Mare cu o serie de manifestari patriotice. Autoritatile locale satmarene au depus coroane de flori timp de doua ore la statua lui Mihai Viteazul, Corneliu Coposu,I. Bratianu si Iuliu Maniu, dupa care s-a desfasurat ceremonialul oficial si parada militara. Daca de dimineata, ziua de 1 Decembrie a fost marcata prin manifestari sobre, dupa masa incepe spectacolul.

Consilierii judeteni PDL au cerut demiterea in bloc a echipei manageriale de la Spitalul Judetean Ploiesti si a presedintelui CJ, Mircea Cosma

Grupul consilierilor democrat liberali din cadrul Consiliului Judetean Prahova i-a solicitat presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, convocarea unei sedinte extraordinare a consiliului, dar si demiterea in bloc a echipei manageriale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti.

Raed Arafat a fost astazi la Ploiesti pentru a coordona ancheta la Spitalul Judetean

Raed Arafat a fost astazi la Ploiesti pentru a coordona ancheta la Spitalul Judetean. intre timp, presedintele Consiliului Judetean Prahova da din umeri si spune ca nu e nimic in neregula in faptul ca o.

VIDEO Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, despre Spitalul Judetean Ploiesti: Am fost internat si sunt viu

Presedintele Consiliului Judetean Mircea Cosma a sustinut luni, in timpul controlului lui Raed Arafat la Spitalul Judetean Ploiesti, ca nu a avut niciodata sesizari despre nemultumirile pacientilor, ca le-a aflat din presa si ca, in ceea ce-l priveste, a fost internat in acest spital si este viu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )