Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tricolorii s-au recuperat la un gratar dupa meciul cu Franta

Online Sport Online Sport,
Tricolorii s-au recuperat la un gratar dupa meciul cu Franta

Jucatorii nationalei Romaniei au avut parte de o surpriza din partea selectionerului Anghel Iordanescu dupa duelul cu Franta din deschiderea Campionatului European. continuă pe Online Sport

EURO 2016. Ce scrie presa franceza, dupa meciul Romania-Franta: Lumina a venit de la Payet

Presa franceza scrie, dupa meciul de debut din Campionatul European de Fotbal 2016, despre victoria obtinuta de Les Bleus in fata Romaniei, notand ca francezii nu au avut o misiune usoara in fata Romaniei.

Primaria Sectorului 1 permite suporterilor sa vizioneze doar prima repriza din meciul Franta-Romania, pe un ecran gigant

Primaria Sectorului 1 le va permite suporterilor echipei nationale a Romaniei sa vizioneze doar prima repriza din meciul Franta-Romania, pe un ecran gigant, in Parcul Bazilescu, din ratiuni de asigurare a linistii publice.

Morsa Watson, urmasa Caracatitei Paul, a prezis ce se va intampla la meciul Franta-Romania. Ce veste au primit tricolorii (VIDEO)

Caracatita Paul si-a lasat un urmas care sa prezica rezultatele meciurilor de la Campionatul European de Fotbal. Dupa ce Paul, caracatita cunoscuta in intreaga lume datorita abilitatii sale de.

EURO 2016. Deschamps, dupa Romania-Franta: Meciul de deschidere a fost ca o finala

Selectionerul echipei de fotbal a Frantei, Didier Deschamps, a declarat, dupa partida Romania-Franta, ca meciul de deschidere al turneului EURO 2016, a fost ca o finala.

EURO 2016. ROMANIA - FRANTA 1-2. Clasamentul grupei A, dupa meciul de deschidere

Romania intalneste astazi Franta, in deschiderea EURO 2016, o intalnire intre una dintre marile favorite ale turneului si o ec.

Dacian Ciolos, pronostic pentru meciul Franta-Romania. Ce le-a transmis jucatorilor Nationalei

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat optimist joi cu privire la rezultatul meciului de fotbal Romania-Franta, din deschiderea Campionatului European. Sunt optimist, pentru ca Romania vine dupa o.

Meciul Franta-Romania va fi arbitrat de o brigada maghiara

Arbitru la centru in meciul de deschidere a Europeanul din 2016 dintre Franta si Romaniava fi Viktor Kassai, asistat de Gyorgi Ring si Vencel Toth. Centralul din Ungaria, in varsta de.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

Dacian Ciolos va urmari meciul Franta-Romania alaturi de Francois Hollande si Manuel Valls, pe Stade de France

Premierul Dacian Ciolos ii va incuraja pe tricolori in meciul de debut la EURO 2016 din tribuna stadionului Stade de France. Seful Executivului a asistat, vineri, si la ultimul antrenament al.

Surpriza neplacuta pentru suporterii nationalei: Primaria Sectorului 1 va permite vizionarea doar a primei reprize din meciul Franta - Romania

Suporterii echipei nationale nu vor putea urmari decat prima repriza a meciului dintre Franta si Romania de la Campionatul European pe ecranul pus la dispozitie de Primaria Sectorului 1 in Parcul Bazilescu, motivul invocat de autoritati fiind mentinerea linistii si ordinii publice, potrivit Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )