Libnet.ro
UNICEF

19:00

Trocul penalilor din PSD pe seama Curtii de conturi

România Liberă România Liberă,
Trocul penalilor din PSD pe seama Curtii de conturi

Pentru a controla grupul PSD din Senat, Liviu Dragnea a dat unda verde pentru mutarea lui Ilie Sarbu, socrul premierului Ponta, la Curtea de Conturi. Reasezarea raporturilor de forte din PSD l-a determinat pe Dragnea sa ignore problemele penale si controversele din jurul persoanei lui Sarbu. continuă pe România Liberă

Mihai Fifor, despre schimbarile din PSD: Liviu Dragnea nu impune nimic

Mihai Fifor, noul lider al senatorilor din PSD, a declarat, luni, pentru PSnews. ro, ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu impune nimic, facand referire la zvonurile potrivit carora acesta ar.

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Ilie Sarbu se retrage din politica si va demisiona din PSD si din Senat. El va fi sustinut de partid pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi. Mihai Fifor este noul lider al grupului PSD din Senat, dupa retragerea lui Ilie Sarbu

Senatorul PSD Ilie Sarbu si-a anuntat, duminica seara, retragerea din politica, el urmand sa demisioneze atat din Senat, cat si din partid, potrivit Mediafax. Ilie Sarbu va fi sustinut de PSD pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, potrivit unui anunt al presedintelui interimar al partidului, Liviu Dragnea, care a precizat ca decizia de retragere i-a apartinut lui Sarbu, care vrea sa renunte la politica. Mihai Fifor a fost ales, duminica, prin vot, de senatorii social-democrati, noul lider al grupului PSD din Senat, dupa retragerea lui Ilie Sarbu de la conducerea grupului. Ilie Sarbu: E greu de spus de ce renunt la politica dupa 23 de ani. Intotdeauna in politica se succed generatiile si am apreciat ca este un moment in care pot sa fac mai mult in alta parte. ) Din februarie se discuta, dar tot am ramas, avand Victor Ponta - n. red. ) nevoie, am reusit sa tin grupul compact. ) Acum lucrurile sunt pe fagasul lor normal, la Senat nu cred ca se poate intampla nimic, grupul e cladit foarte bine si stabil. Altfel nu plecam.

Dragnea: Simona Bucura-Oprescu - purtator de cuvant al grupului PSD din Camera Deputatilor. Este important pentru cetateni sa afle de la cei care gestioneaza anumite domenii ceea ce fac pentru ei

Deputatul PSD de Arges Simona Bucura-Oprescu va fi purtatorul de cuvant al grupului social-democratilor de la Camera, potrivit anuntului de luni al presedintelui interimar al partidului, Liviu Dragnea, informeaza.

Replica acida din partea lui Victor Ponta pentru PNL: Nici gand sa faca ceva pentru oameni

PNL vrea guvernarea ca sa organizeze alegerile, nici gand sa faca ceva pentru oameni si pentru Romania, a declarat duminica premierul Victor Ponta, noteaza Agerpres. Reactia acestuia vine in urma declaratiei.

Paradisul din apropierea Bucurestiului. Darul Dunarii pentru romani

Cine vrea sa se bucure de apa limpede din Gostinu trebuie sa parcurga aproape 70 de kilometri din Bucuresti pana in localitatea din Giurgiu. Acolo, ascunsa de o padure deasa, se afla o plaja cum doar in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )