Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce trucuri folosesc magazinele ca sa cumperi mai mult. Sigur te-ai pacalit si tu!

Antena3 Antena3,
Ce trucuri folosesc magazinele ca sa cumperi mai mult. Sigur te-ai pacalit si tu!

Magazinele folosesc tot felul de trucuri pentru a te imbia sa cumperi mai mult, chiar si fara sa-ti dai seama. Cu toate ca ti-ai facut o lista si stii sigur ce anume o sa cumperi si cat buget ai la dispozitie, tot vei. continuă pe Antena3

Femeile dau click mai mult decat barbatii in campaniile de publicitate .ro

In Romania, femeile genereaza o rata de click mai mare decat barbatii. Tinerii sunt mai activi online, comparativ cu celelalte segmente de varsta, iar utilizatorii cu studii medii interactioneaza cel mai mult cu bannerele. Mai multe informatii, in cel.

Bancile, companiile IT si cele petroliere au beneficiat cel mai mult de reducerea CAS cu 5%

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera au resimtit cel mai mult beneficiile masurii fiscale de reducere cu 5% a contributiei de asigurari sociale datorata de angajator, potrivit unei analize Accace.

Jelena Jankovic, dupa ce a fost invinsa de Simona Halep: Nu puteam face mai mult in aceasta finala

Jelena Jankovic, locul 18 WTA, a declarat, duminica seara, dupa ce a fost invinsa de Simona Halep in finala turneului de la Indian Wells SUA), ca nu putea face mai mult in acest meci, informeaza site-ul wtatennis. com.

Valcov si Dragoi- cei mai putini longevivi ministri de Finante ai Romaniei de dupa 1989. Vezi clasamentul politicienilor care au rezistat cel mai mult in fruntea Finantelor

Dupa 1989, numarul mediu de zile in care un personaj politic a rezistat in fruntea dificilului Minister al Finantelor a fost de 484 de zile. Cel mai mult au stat actualul prim-vice guvernator BNR Florin Georgescu care a condus in doua randuri Finantele: 19 noiembrie 1992 - 11 decembrie 1996 si 7 mai 2012 - 21 decembrie 2012) si Mihai Tanasescu 28 decembrie 2000 - 28 decembrie 2004), in vreme ce la capatul celalalt al listei ii gasim pe Darius Valcov si Bogdan Dragoi cu 91 de zile si respectiv 78 de zile la conducerea MFP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )