Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeile dau click mai mult decat barbatii in campaniile de publicitate .ro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Femeile dau click mai mult decat barbatii in campaniile de publicitate .ro

In Romania, femeile genereaza o rata de click mai mare decat barbatii. Tinerii sunt mai activi online, comparativ cu celelalte segmente de varsta, iar utilizatorii cu studii medii interactioneaza cel mai mult cu bannerele. Mai multe informatii, in cel. continuă pe Wall-Street Ro

Femeile, de doua ori mai predispuse la stres decat barbatii

Reprezentantele sexului frumos sunt de doua ori mai predispuse la stres decat barbatii, iar cercetatorii americani au descoperit si care sunt cauzele reale ale acestei diferente.

Meteorologi: Vremea de Pasti si de 1 Mai ar putea fi mai rece decat normalul perioadei. 2015 ar putea fi insa un an calduros

Vremea de Pasti si de 1 Mai ar putea fi mai rece decat normalul acestei perioade, avand in vedere ca estimarile Centrului European indica un regim termic mai rece si cu precipitatii mai bogate pentru lunile aprilie si mai, a anuntat, luni, directorul executiv al ANM, Elena Mateescu. Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, spune ca inca nu pot fi facute prognoze pentru sarbatorile de Pasti si 1 Mai, dar este posibil ca vremea sa fie mai rece decat normalul perioadei.

Femeia pe care 1 din 6 barbati o considera mai sexy decat sotia

Un studiu realizat recent pe 1. 500 de barbati casatoriti a scos la iveala amanunte incredibile, chiar daca sunt cat se poate de reale. Unul din sase reprezentanti ai sexului tare a indicat aceeasi femeie ca fiind mai sexy decat propria consoarta.

HTC One M9 a fost lansat in magazine, dar pretul e mai mare decat credeai

Oficialii companiei HTC au anuntat pe pagina de Facebook HTC Taiwan ca HTC One M9 poate fi cumparat deja, in doua versiuni, dar pretul s-ar putea sa fie mai mare decat te astepti.

Ce trucuri folosesc magazinele ca sa cumperi mai mult. Sigur te-ai pacalit si tu!

Magazinele folosesc tot felul de trucuri pentru a te imbia sa cumperi mai mult, chiar si fara sa-ti dai seama. Cu toate ca ti-ai facut o lista si stii sigur ce anume o sa cumperi si cat buget ai la dispozitie, tot vei.

Bancile, companiile IT si cele petroliere au beneficiat cel mai mult de reducerea CAS cu 5%

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera au resimtit cel mai mult beneficiile masurii fiscale de reducere cu 5% a contributiei de asigurari sociale datorata de angajator, potrivit unei analize Accace.

Jelena Jankovic, dupa ce a fost invinsa de Simona Halep: Nu puteam face mai mult in aceasta finala

Jelena Jankovic, locul 18 WTA, a declarat, duminica seara, dupa ce a fost invinsa de Simona Halep in finala turneului de la Indian Wells SUA), ca nu putea face mai mult in acest meci, informeaza site-ul wtatennis. com.

Cine da cel mai adesea click in campaniile publicitare si cum sta Romania in comparatie cu tarile din regiune

In Romania, femeile genereaza in diversele campanii publicitare online o rata de click mai mare decat barbatii. Tinerii sunt mai activi online, comparativ cu celelalte segmente de varsta, iar utilizatorii cu studii medii interactioneaza cel mai mult cu bannerele, arata un raport al Gemius. Raportul cuprinde 13 tari din regiune si porneste de la analiza a 1. 400 de campanii derulate in septembrie.

Un hormon, motivul pentru care femeile sunt mai protejate de pierderile de memorie decat barbatii

Hormonul feminin estrogen contribuie la incetinirea procesului de distrugere a neuronilor caracteristic organismului care imbatraneste, acesta fiind motivul pentru care barbatii sunt mai afectati de pierderi de memorie odata cu inaintarea in varsta, comparativ cu femeile.

Galerie Foto: Cum sa-ti gasesti jumatatea cu smartphone-ul? Top7 cele mai populare aplicatii

Facebook a ajuns la opt milioane de conturi in Romania, potrivit unei analize Facebrands. Numarul utilizatorilor a crescut cu 5% de la inceputul anului iar paginile speciale au crescut si ele cu 3,4 %. Mai mult decat atat, pana la finalul lui 2014, in Romania erau inregistrate 7,5 milioane de smartphone-uri, ceea ce s-ar traduce ca toate telefoanele inteligente au aplicatia de facebook instalata, potrivit agentiei Today,s. in aceste conditii, era normal sa apara in Apple Store si Google play aplicatii pentru un segment special de piata oamenii singuri.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2005 seconds )