Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un hormon, motivul pentru care femeile sunt mai protejate de pierderile de memorie decat barbatii

Adevărul Adevărul,
Un hormon, motivul pentru care femeile sunt mai protejate de pierderile de memorie decat barbatii

Hormonul feminin estrogen contribuie la incetinirea procesului de distrugere a neuronilor caracteristic organismului care imbatraneste, acesta fiind motivul pentru care barbatii sunt mai afectati de pierderi de memorie odata cu inaintarea in varsta, comparativ cu femeile. continuă pe Adevărul

VIDEO: Afla motivul pentru care actiunile Facebook au crescut cu un nivel record

Actiunile Facebook au urcat vineri cu pana la 2%, la un nivel record, iar compania se afla pe locul 10 in indicele american StandardPoors 500, cu o capitalizare de 236,3 miliarde de dolari, peste cea de 231 miliarde de dolari a JP Morgan, cea mai mare banca americana, informeaza Mediafax.

Exces de putere: Motivul pentru care Ioana Basescu a ascuns timp de 6 ani documentele privind achizitia penthouse-ului de la Popoviciu

Oana Stancu a dezvaluit, in editia de vineri seara a emisiunii Exces de putere, ca fiica fostului presedinte, Ioana Basescu, a cumparat, de fapt, penthouse-ul de la Puiu Popoviciu in 2010, si nu in 2008,.

George Maior: Au fost cauze particulare pentru care am plecat de la SRI

Fostul sef al SRI George Maior spune ca au existat anumiet cauze particulare pentru care a demisionat de la conducerea Serviciului Roman de Informatii. Au existat si cauze particulare pentru care am plecat din .

Un mare producator de ceasuri explica de ce Apple Watch si altele asemenea sunt trecatoare

Motivul pentru care Patek Philippe sau Hermes nu vor sa faca smartwatch-uri este unul cat se poate realist si, in acelasi timp, interesant. Indiferent cat de diversificata va deveni piata smartwatch-urilor, vor exista in permanenta cei care se vor multumi sa poarte un ceas clasic, impozant, de la un brand de renume. Functiile smart nu [].

Investigatii gratuite pentru gravide. Femeile insarcinate din Romania vor putea face teste pentru depistarea trombofiliei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Femeile insarcinate din Romania, suspecte de trombofilie, au acum sansa de a naste un copil sanatos si la termen, fara sa-si puna viata in pericol. Trombofilia a devenit spaima gravidelor moderne.

Victor Ponta, la CN al PSD: Nu m-au ucis, sunt mai puternic si hotarat sa mergem mai departe. Singurul lucru de care sa va fie frica sa fie chiar frica (VIDEO)

Presedintele PSD Victor Ponta a transmis, la reuniunea Consiliul National al PSD, ca desi partidul trece printr-o perioada grea din cauza problemelor pe care unii membri le au in justitie si a pierderii.

Problemele interne cu care se confrunta marile puteri sunt mai periculoase decat cele externe

Urmatoarea ierarhie de mare putere in sistemul global va fi generata nu de modul in care unele state gestioneaza anumite razboaie, cum se intampla altadata, ci de modul in care toti marii actori - SUA, Rusia, UE, China - isi gestioneaza problemele interne, unele dintre ele chiar adevarate vulnerabilitati, este de parere fostul consilier prezidential pe probleme de securitate Iulian Fota.

Simona Halep: Mi-am regasit stilul si sunt mai increzatoare

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, dupa ce s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells, ca s-a luptat pentru fiecare minge in fata Karolinei Pliskova si ca este .

13 Shades of Romanians, documentarul pentru care strang fonduri romanii din Londra

Mai multi romani din Londra, care lucreaza in domenii precum cinematografie, media si comunicare, strang fonduri pentru un documentar intitulat 13 Shades of Romanians, al carui scop este de a prezenta, prin intermediul unui jurnalist englez, povestile a 13 romani stabiliti in Marea Britanie.

Nicolescu, deputatul liberal pentru care DNA a cerut arestarea in dosarul ANRP, si-a dat demisia din comisia juridica

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat, dupa ce DNA a extins urmarirea penale si pentru infractiunea de luare de mita in cazul deputatului Theodor Nicolescu, ca acesta si-a dat demisia din comisia juridica a Camerei Deputatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )