Libnet.ro
UNICEF

05:30

Exces de putere: Motivul pentru care Ioana Basescu a ascuns timp de 6 ani documentele privind achizitia penthouse-ului de la Popoviciu

Antena3 Antena3,
Exces de putere: Motivul pentru care Ioana Basescu a ascuns timp de 6 ani documentele privind achizitia penthouse-ului de la Popoviciu

Oana Stancu a dezvaluit, in editia de vineri seara a emisiunii Exces de putere, ca fiica fostului presedinte, Ioana Basescu, a cumparat, de fapt, penthouse-ul de la Puiu Popoviciu in 2010, si nu in 2008,. continuă pe Antena3

Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost incatusat cu mainile la spate

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, declaratia avocatului lui Horia Georgescu, care a afirmat ca seful demisionar al ANInu a opus rezistenta la DNA in momentul.

VIDEO: Afla motivul pentru care actiunile Facebook au crescut cu un nivel record

Actiunile Facebook au urcat vineri cu pana la 2%, la un nivel record, iar compania se afla pe locul 10 in indicele american StandardPoors 500, cu o capitalizare de 236,3 miliarde de dolari, peste cea de 231 miliarde de dolari a JP Morgan, cea mai mare banca americana, informeaza Mediafax.

Notarul partajului Udrea-Cocos, Ioana Basescu. Care este ADEVARATA avere a Elenei Udrea, in urma divortului

Notarul partajului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos a fost fiica fostului presedinte Traian Basescu, notarul Ioana Basescu. Dezvaluirea a fost facuta marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

A impanzit localitatea cu zeci de sperietori de ciori. Motivul uluitor pentru care a facut asta

O femeie care locuieste intr-un sat din Japonia, alaturi de o mana de oameni, a impanzit localitatea cu sperietori de ciori, ca sa nu se simta singura. Ideea i-a venit cu 13 ani in urma, cand locul nu era.

Nicolescu, deputatul liberal pentru care DNA a cerut arestarea in dosarul ANRP, si-a dat demisia din comisia juridica

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat, dupa ce DNA a extins urmarirea penale si pentru infractiunea de luare de mita in cazul deputatului Theodor Nicolescu, ca acesta si-a dat demisia din comisia juridica a Camerei Deputatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )