Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO: Afla motivul pentru care actiunile Facebook au crescut cu un nivel record

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Afla motivul pentru care actiunile Facebook au crescut cu un nivel record

Actiunile Facebook au urcat vineri cu pana la 2%, la un nivel record, iar compania se afla pe locul 10 in indicele american StandardPoors 500, cu o capitalizare de 236,3 miliarde de dolari, peste cea de 231 miliarde de dolari a JP Morgan, cea mai mare banca americana, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost incatusat cu mainile la spate

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, declaratia avocatului lui Horia Georgescu, care a afirmat ca seful demisionar al ANInu a opus rezistenta la DNA in momentul.

Exces de putere: Motivul pentru care Ioana Basescu a ascuns timp de 6 ani documentele privind achizitia penthouse-ului de la Popoviciu

Oana Stancu a dezvaluit, in editia de vineri seara a emisiunii Exces de putere, ca fiica fostului presedinte, Ioana Basescu, a cumparat, de fapt, penthouse-ul de la Puiu Popoviciu in 2010, si nu in 2008,.

Actiunile Facebook au crescut cu un nivel record

Actiunile Facebook au urcat vineri cu pana la 2%, la un nivel record, iar compania se afla pe locul 10 in indicele american StandardPoors 500, cu o capitalizare de 236,3 miliarde de dolari, peste cea de 231 miliarde de dolari a JP Morgan, cea mai mare banca americana, informeaza Mediafax.

VIDEO: Afla care sunt tarile din Europa afectate de catre Eclipsa de Soare din 20 martie

Eclipsa din 20 martie se va vedea din Romania doar partial, dar in Uniunea Europeana lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Motivul! Pe teritoriul tarilor nordice, acolo unde eclipsa va atinge praguri maxime, iar magnitudinea eclipsei va depasi 80%, sunt instalate sisteme care genereaza aproape 90 GW de energie solara. Citeste si: Ultima Eclipsa de Soare pana in 2020 .

A impanzit localitatea cu zeci de sperietori de ciori. Motivul uluitor pentru care a facut asta

O femeie care locuieste intr-un sat din Japonia, alaturi de o mana de oameni, a impanzit localitatea cu sperietori de ciori, ca sa nu se simta singura. Ideea i-a venit cu 13 ani in urma, cand locul nu era.

Nicolescu, deputatul liberal pentru care DNA a cerut arestarea in dosarul ANRP, si-a dat demisia din comisia juridica

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat, dupa ce DNA a extins urmarirea penale si pentru infractiunea de luare de mita in cazul deputatului Theodor Nicolescu, ca acesta si-a dat demisia din comisia juridica a Camerei Deputatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )