Libnet.ro
UNICEF

23:45

Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost incatusat cu mainile la spate

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost incatusat cu mainile la spate

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, declaratia avocatului lui Horia Georgescu, care a afirmat ca seful demisionar al ANInu a opus rezistenta la DNA in momentul. continuă pe Antena3

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut

ACTUALIZARE 14:21 DNA: Comisia din care facea parte Horia Georgescu a supraevaluat bunuri imobile cu 75. 000 euro Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, din care facea parte si Horia Georgescu, a aprobat rapoartele de evaluare corespunzatoare unui numar de 3 dosare de despagubire, supraevaluand bunurile imobile respective cu suma totala de aproximativ 75. 000 euro. * Fosta sefa ANRP, Ingrid Zaarour, audiata la DNA * Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI.

UPDATE Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

UPDATE 06:10 Fostul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie Horia Georgescu a fost arestat in noapatea de marti spre miercuri pentru 30 de zile, potrivit Digi 24. Acesta a fost reincarcerat, miercuri dimineata, in Arestul Politiei Capitalei. Inalta Curte a decis ca cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui Horia Georgescu intr-un dosar legat de retrocedari ilegale este intemeiata.

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, plasata sub control judiciar in dosarul lui Horia Georgescu

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, a fost plasata sub control judiciar de procurorii DNA in dosarul in care a fost chemat si Horia Georgescu, seful ANI, a fost retinut pentru 24 de ore. Ingrid Zaarour a fost.

DNA: Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos

Dosarul in care Horia Georgescu a fost retinut pentru abuz in serviciu a fost deschis de procurorii DNA in urma unor denunturi formulate de Dorin si Alin Cocos, legate de presupuse fapte de coruptie care au avut.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de DNA. Prejudiciul din dosar se ridica la 75 de milioane de euro

UPDATE - Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie. El e acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, care ar fi fost comis pe vremea cand era secretar general al ANI.

7 motive pentru care nu ai fost angajat

Nu conteaza cine esti sau ce profesie ai, sa fii respins la un job poate sa fie o dezamagire destul de mare insa, trebuie sa intelegi anumite aspecte si sa inveti sa mergi de fiecare data mai departe. Motivele pot fi de multe ori diferite si diverse.

De la ,,integritate, la puscarie - Horia Georgescu, retinut pentru abuz in serviciu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu, legat de retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, el fiind scos din sediul DNA incatusat si urcat intr-o masina.

Ion Cristoiu: Jurnalul Elenei Udrea ne dezvaluie de ce a fost inhatat Horia Georgescu, Seful ANI, de Binomul SRI-DNA

Ion Cristoiu dezvaluie, intr-un editorial postat pe blogul personal, care ar putea fi motivul din spatele retinerii de catre procurorii DNA a sefului ANI, Horia Georgescu. Potrivit jurnalistului, ce s-ar putea ascund.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

Horia Georgescu a demisionat de la sefia Agentiei Nationale de Integritate

Horia Georgescu a demisionat de la sefia Agentiei de Integritate, potrivit B1 TV. Georgescu a fost retinut, luni, de DNA pentru 24 de ore, in urma unor audieri care au durat aproape sase ore. Potrivit unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )