Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta, la CN al PSD: Nu m-au ucis, sunt mai puternic si hotarat sa mergem mai departe. Singurul lucru de care sa va fie frica sa fie chiar frica (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, la CN al PSD: Nu m-au ucis, sunt mai puternic si hotarat sa mergem mai departe. Singurul lucru de care sa va fie frica sa fie chiar frica (VIDEO)

Presedintele PSD Victor Ponta a transmis, la reuniunea Consiliul National al PSD, ca desi partidul trece printr-o perioada grea din cauza problemelor pe care unii membri le au in justitie si a pierderii. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj dur pentru penalii partidului

Victor Ponta cere liderilor PSD sa nu se mai planga de justitie pentru ca toti sunt egali in fata legii. Social-democratii care au probleme trebuie sa isi prezinte situatia pentru a-si dovedi.

Raportul lui Victor Ponta dupa 5 ani in fruntea partidului: Poate fi utila o redefinire ideologica a PSD; am adoptat un model social-liberal

Victor Ponta arata ca pentru PSD poate fi utila o redefinire ideologica in contextul esecului de la alegerile prezidentiale pentru a treia oara consecutiv), cand distributia geografica a voturilor arata ca bazinul electoral al PSD a ramas mereu in Vechiul Regat Moldova, Muntenia, Oltenia, partial Dobrogea). Ponta arata, intr-un raport la cinci ani dupa preluarea sefiei partidului, ca PSD a adoptat un model social-liberal, si trebuie sa se reorienteze spre categorii electoral precum tinerii, profesionistii din servicii si persoanele marginalizate social.

Victor Ponta: Basescu, raul cel mai mare pentru Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, spune ca se bucura de raul lui Traian Basescu, facand referire la punerea sub urmarile penala a fostului presedinte. Eu nu ma bucur de raul nimanui. Cred in.

Victor Ponta: Si eu as fi votat impotriva lui Victor Ponta, daca vedeam cozile din diaspora, daca auzeam la TV fa, Doina (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta le-a spus colegilor de partid, in cadrul sedintei Consiliului National, ca si el ar fi venit sa voteze impotriva sa, daca vedea cozile formate in dispora din cauza organizarii votului.

Oprea, Constantin si Tariceanu, asigurari pentru linistea lui Victor Ponta

Prezenti la Consiliul National al PSD, care se desfasoara la Palatul Parlamentului, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu s-au intrecut in a da asigurari, in fata sutelor de social-democrati reprezentand filialele din teritoriu, ca il vor sustine in continuare pe Victor Ponta. Mesajul este important din perspectiva faptului ca o garantare a ramanerii lui Ponta in fruntea Executivului ii consolideaza acestuia pozitia in PSD, stingand corul nemultumirilor din partid.

Victor Ponta: Si eu daca traiam in strainatate si vedeam la televizor ce-i la sectiile de vot as fi venit sa votez contra lui Ponta/ N-are rost sa ne jelim. Ce sa fac? Sa zic ca socru-meu e urmarit, cumnatul meu, mama mea?

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a atras sambata atentia colegilor de partid ca turul doi al alegerilor prezidentiale inseamna emotie si a aratat ca a gresit considerand, la fel ca si Adrian Nastase, ca aceste alegeri se castiga doar cu ratiune. De asemenea, el le-a cerut liderilor partidului sa nu se jeleasca, pentru ca au primit o responsabilitate de la cetateni si a afirmat ca este o greseala faptul ca el, ca si Adrian Nastase, a dorit unitate, tinandu-i la un loc pe oameni ca Mircea Geoana sau Marian Vanghelie.

Victor Ponta: Opozitia e impotenta, asteapta sa ne dea DNA jos de la guvernare

PSD se va confrunta in 2016 cu o opozitie impotenta care acum asteapta ca DNA sa ii dea jos de la guvernare, a declarat Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD la Consiliul National.

Victor Ponta: in 2011 trebuia sa ii las acolo unde erau, si pe Mircea Geoana si pe Marian Vanghelie

Victor Ponta ii ataca dur pe Geoana si Vanghelie despre care spune ca regreta ca nu i-a lasat acolo unde erau in 2011. Liderul social-democrat le-a cerut membrilor PSD sa invete din greseli si.

Victor Ponta: In 2016, ne confruntam cu o Opozitie destul de impotenta. Sta si asteapta ca ne da DNA-ul jos

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, sambata, in Consiliul National, ca in 2016, se confrunta cu o opozitie destul de impotenta:, care acum asteapta ca ii va da DNA-ul jos de la guvernare, iar la anul vor spera ca va castiga Iohannis alegerilor in locul lor, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, despre proiectul PNL privind votul prin corespondenta: O propunere corecta. O data la cinci ani isi amintesc si ei de diaspora

Premierul Victor Ponta a vorbit, vineri, prezent la sedinta Consiliului National al PSD, despre propunerea PNL privind votul prin corespondenta, apreciind ca este o propunere corecta si de bun-simt. Seful.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )