Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Si eu daca traiam in strainatate si vedeam la televizor ce-i la sectiile de vot as fi venit sa votez contra lui Ponta/ N-are rost sa ne jelim. Ce sa fac? Sa zic ca socru-meu e urmarit, cumnatul meu, mama mea?

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Si eu daca traiam in strainatate si vedeam la televizor ce-i la sectiile de vot as fi venit sa votez contra lui Ponta/ N-are rost sa ne jelim. Ce sa fac? Sa zic ca socru-meu e urmarit, cumnatul meu, mama mea?

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a atras sambata atentia colegilor de partid ca turul doi al alegerilor prezidentiale inseamna emotie si a aratat ca a gresit considerand, la fel ca si Adrian Nastase, ca aceste alegeri se castiga doar cu ratiune. De asemenea, el le-a cerut liderilor partidului sa nu se jeleasca, pentru ca au primit o responsabilitate de la cetateni si a afirmat ca este o greseala faptul ca el, ca si Adrian Nastase, a dorit unitate, tinandu-i la un loc pe oameni ca Mircea Geoana sau Marian Vanghelie. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Daca ati uitat ceva pe codul fiscal, e vina voastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat joi, intr-o sedinta a Guvernului, ca are siguranta ca noul cod fiscal poate fi adoptat pana saptamana viitoare, miercuri. Codul de procedura fiscala a fost terminat,.

Victor Ponta: Si eu as fi votat impotriva lui Victor Ponta, daca vedeam cozile din diaspora, daca auzeam la TV fa, Doina (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta le-a spus colegilor de partid, in cadrul sedintei Consiliului National, ca si el ar fi venit sa voteze impotriva sa, daca vedea cozile formate in dispora din cauza organizarii votului.

Victor Ponta si-a cerut scuze ca nu a scazut TVA-ul la produsele bio: Ne-am uitat la televizor in loc sa ne uitam la interesul Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul a renuntat sa reduca TVA-ul la produsele bio si la cele traditionale din cauza unei campanii de presa pe care a numit-o indioata. Daca acest lucru nu s-a.

Victor Ponta: N-am o garantie ca n-am camere si microfoane la mine acasa. Oricum nu vorbesc decat cu copilul si cu cainele, nu va imaginati ca vorbesc cu altcineva

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca nu are nicio garatie ca acasa nu are camere si microfoane, precizand ironic ca si daca ar fi ascultat, acasa discuta doar cu copilul si cainele. Eu nici.

Declaratie unica de venit, nu declaratie de venit anuala pentru orice cetatean. Victor Ponta explica, la insistentele jurnalistilor

Fiecare cetatean sa aiba o declaratie de venituri, asta declara Victor Ponta vineri. Sambata, la insistentele jurnalistilor, a explicat si la ce se referea de fapt si nu este chiar acelasi lucru. Premierul Victor Ponta sustine ca vorbea de fapt despre.

Oprea, Constantin si Tariceanu, asigurari pentru linistea lui Victor Ponta

Prezenti la Consiliul National al PSD, care se desfasoara la Palatul Parlamentului, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu s-au intrecut in a da asigurari, in fata sutelor de social-democrati reprezentand filialele din teritoriu, ca il vor sustine in continuare pe Victor Ponta. Mesajul este important din perspectiva faptului ca o garantare a ramanerii lui Ponta in fruntea Executivului ii consolideaza acestuia pozitia in PSD, stingand corul nemultumirilor din partid.

Victor Ponta: Sustin revenirea la declaratia anuala de venituri pentru fiecare cetatean

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca sustine reintroducerea declaratiei anuale de venituri pentru fiecare cetatean, care a fost desfiintata in 2005. In felul acesta putem sa avem mai multa responsabilitate cetateneasca, sa stim cine isi plateste taxele si cine nu si sa aflam cum e cu imbogatirile, a sustinut Ponta.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va prelua interimatul la Finante pana miercuri, cand este adoptat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, pe Twitter, ca va asigura interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, 25 martie, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, iar apoi va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru noul ministru. Seful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Darius Valcov si, respectiv, cel privind desemnarea lui Victor Ponta in functia de ministru interimar al Finantelor, anunta Presedintia intr-un comunicat.

Victor Ponta, reactie la demisia lui Radu Mazare: imi pare rau de ce i se tot intampla si are si el dreptate, dar, asta este, trebuie sa mergem inainte

Premierul Victor Ponta a reactionat, dupa ce Radu Mazare a anuntat ca si-a dat demisia din toate functiile detinute in PSD si urmeaza sa o faca si din cea de primar al Constantei. Ponta sustine ca il.

Raportul lui Victor Ponta dupa 5 ani in fruntea partidului: Poate fi utila o redefinire ideologica a PSD; am adoptat un model social-liberal

Victor Ponta arata ca pentru PSD poate fi utila o redefinire ideologica in contextul esecului de la alegerile prezidentiale pentru a treia oara consecutiv), cand distributia geografica a voturilor arata ca bazinul electoral al PSD a ramas mereu in Vechiul Regat Moldova, Muntenia, Oltenia, partial Dobrogea). Ponta arata, intr-un raport la cinci ani dupa preluarea sefiei partidului, ca PSD a adoptat un model social-liberal, si trebuie sa se reorienteze spre categorii electoral precum tinerii, profesionistii din servicii si persoanele marginalizate social.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )