Libnet.ro
UNICEF

23:31

Victor Ponta: Sustin revenirea la declaratia anuala de venituri pentru fiecare cetatean

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Sustin revenirea la declaratia anuala de venituri pentru fiecare cetatean

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca sustine reintroducerea declaratiei anuale de venituri pentru fiecare cetatean, care a fost desfiintata in 2005. In felul acesta putem sa avem mai multa responsabilitate cetateneasca, sa stim cine isi plateste taxele si cine nu si sa aflam cum e cu imbogatirile, a sustinut Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Procedurile pentru Codul Fiscal ne ucid. Maine veniti din nou in sedinta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a spus, la debutul sedintei de Guvern, ministrilor ca joi, la ora 11, va avea loc o noua sedinta, in contextul procedurilor care trebuie grabite in ceea ce priveste Codul.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe tema alocatiei pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au avut, marti, un schimb de replici pe tema alocatiei de stat pentru copii. Dupa ce liberala a afirmat intr-o emisiune TV ca alocatia de stat pentru copii trebuie sa creasca de la 46 de lei la 200 de lei, premierul Ponta a replicat pe Twitter.

Victor Ponta ii cheama pe ministri in sedinta extraordinara de Guvern pentru aprobarea Codurilor fiscale

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala. Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, la inceputul sedintei.

PNL il acuza pe Victor Ponta de un abuz fara precedent in cazul 26 de Ordonante de Urgenta inghesuite intr-un singur act normativ

Partidul National Liberal il acuza pe premierul Victor Ponta de un abuz fara precedent pentru faptul ca a ascuns pur si simplu 26 de ordonante de urgenta intr-una singura. Potrivit liberalilo, premierul a sfidat astfel recomandarile Comisiei Europene si pe cele ale Comisiei de la Venetia.

Ion Cristoiu: Daca Parlamentul va vota impotriva urmaririi penale a lui Dan Sova, ar lovi direct in Victor Ponta. Nu-l vad pe Ponta facand gesturi de marinimie fata de prietenii sai

In lupta pe care presedintele PSD, Victor Ponta, o dupe pentru a scoate partidul din sfera aparatorilor coruptiei, ar putea cadea chiar el, deoarece un vot la Senat care l-ar scapa pe Dan Sova de arestare.

UPDATE. Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Victor Ponta a confirmat, vineri seara, ca va prelua interimatul Ministerului de Finante pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala, dupa care va inainta.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va prelua interimatul la Finante pana miercuri, cand este adoptat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, pe Twitter, ca va asigura interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, 25 martie, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, iar apoi va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru noul ministru. Seful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Darius Valcov si, respectiv, cel privind desemnarea lui Victor Ponta in functia de ministru interimar al Finantelor, anunta Presedintia intr-un comunicat.

Premierul Victor Ponta ar putea prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Premierul Victor Ponta ia in calcul asigurarea interimatului la Ministerul Finantelor pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala. Conform unor surse.

Raportul lui Victor Ponta dupa 5 ani in fruntea partidului: Poate fi utila o redefinire ideologica a PSD; am adoptat un model social-liberal

Victor Ponta arata ca pentru PSD poate fi utila o redefinire ideologica in contextul esecului de la alegerile prezidentiale pentru a treia oara consecutiv), cand distributia geografica a voturilor arata ca bazinul electoral al PSD a ramas mereu in Vechiul Regat Moldova, Muntenia, Oltenia, partial Dobrogea). Ponta arata, intr-un raport la cinci ani dupa preluarea sefiei partidului, ca PSD a adoptat un model social-liberal, si trebuie sa se reorienteze spre categorii electoral precum tinerii, profesionistii din servicii si persoanele marginalizate social.

Victor Ponta: Voi anunta ministrul de Finante dupa ce vorbesc cu presedintele, cand se va intoarce de la Bruxelles (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, sa revina la Bucuresti pentru a se consulta cu el cu privire la numirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )