Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta: Opozitia e impotenta, asteapta sa ne dea DNA jos de la guvernare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Opozitia e impotenta, asteapta sa ne dea DNA jos de la guvernare

PSD se va confrunta in 2016 cu o opozitie impotenta care acum asteapta ca DNA sa ii dea jos de la guvernare, a declarat Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD la Consiliul National. continuă pe Wall-Street Ro

Opozitia e destul de impotenta, asteapta ca ne da DNA-ul jos

Actualizare 16:12 Ponta: Predoiu nu poate fi premier decat daca e doamna Bica langa el Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca noul PNL este tot PDL, cu o litera schimbata, si ca nu are viziune, iar Catalin Predoiu nu poate sa fie prim-ministru decat daca e doamna Bica langa el, sa il invete ce sa faca, relateaza presa.

Victor Ponta: In 2016, ne confruntam cu o Opozitie destul de impotenta. Sta si asteapta ca ne da DNA-ul jos

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, sambata, in Consiliul National, ca in 2016, se confrunta cu o opozitie destul de impotenta:, care acum asteapta ca ii va da DNA-ul jos de la guvernare, iar la anul vor spera ca va castiga Iohannis alegerilor in locul lor, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Voi anunta ministrul de Finante dupa ce vorbesc cu presedintele, cand se va intoarce de la Bruxelles (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, sa revina la Bucuresti pentru a se consulta cu el cu privire la numirea.

Victor Ponta aproba demisia lui Darius Valcov, dupa ce DNA a cerut arestarea ministrului Finantelor

UPDATE - Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca aproba demisia lui Darius Valcov si ca ii va face o noua propunere presedintelui Iohannis pentru Ministerul Finantelor Publice. Avand in vedere noua cerere a DNA.

Victor Ponta: Si eu as fi votat impotriva lui Victor Ponta, daca vedeam cozile din diaspora, daca auzeam la TV fa, Doina (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta le-a spus colegilor de partid, in cadrul sedintei Consiliului National, ca si el ar fi venit sa voteze impotriva sa, daca vedea cozile formate in dispora din cauza organizarii votului.

Victor Ponta: Si eu daca traiam in strainatate si vedeam la televizor ce-i la sectiile de vot as fi venit sa votez contra lui Ponta/ N-are rost sa ne jelim. Ce sa fac? Sa zic ca socru-meu e urmarit, cumnatul meu, mama mea?

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a atras sambata atentia colegilor de partid ca turul doi al alegerilor prezidentiale inseamna emotie si a aratat ca a gresit considerand, la fel ca si Adrian Nastase, ca aceste alegeri se castiga doar cu ratiune. De asemenea, el le-a cerut liderilor partidului sa nu se jeleasca, pentru ca au primit o responsabilitate de la cetateni si a afirmat ca este o greseala faptul ca el, ca si Adrian Nastase, a dorit unitate, tinandu-i la un loc pe oameni ca Mircea Geoana sau Marian Vanghelie.

Declaratie unica de venit, nu declaratie de venit anuala pentru orice cetatean. Victor Ponta explica, la insistentele jurnalistilor

Fiecare cetatean sa aiba o declaratie de venituri, asta declara Victor Ponta vineri. Sambata, la insistentele jurnalistilor, a explicat si la ce se referea de fapt si nu este chiar acelasi lucru. Premierul Victor Ponta sustine ca vorbea de fapt despre.

Oprea, Constantin si Tariceanu, asigurari pentru linistea lui Victor Ponta

Prezenti la Consiliul National al PSD, care se desfasoara la Palatul Parlamentului, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu s-au intrecut in a da asigurari, in fata sutelor de social-democrati reprezentand filialele din teritoriu, ca il vor sustine in continuare pe Victor Ponta. Mesajul este important din perspectiva faptului ca o garantare a ramanerii lui Ponta in fruntea Executivului ii consolideaza acestuia pozitia in PSD, stingand corul nemultumirilor din partid.

Victor Ponta: Sustin revenirea la declaratia anuala de venituri pentru fiecare cetatean

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca sustine reintroducerea declaratiei anuale de venituri pentru fiecare cetatean, care a fost desfiintata in 2005. In felul acesta putem sa avem mai multa responsabilitate cetateneasca, sa stim cine isi plateste taxele si cine nu si sa aflam cum e cu imbogatirile, a sustinut Ponta.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va prelua interimatul la Finante pana miercuri, cand este adoptat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, pe Twitter, ca va asigura interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, 25 martie, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, iar apoi va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru noul ministru. Seful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Darius Valcov si, respectiv, cel privind desemnarea lui Victor Ponta in functia de ministru interimar al Finantelor, anunta Presedintia intr-un comunicat.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )