Libnet.ro
UNICEF

08:30

Trupele rusesti s-au retras cel putin 10 kilometri de la frontiera cu Ucraina

Antena3 Antena3,
Trupele rusesti s-au retras cel putin 10 kilometri de la frontiera cu Ucraina

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina, a anuntat marti seara un oficial din randul granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, informeaza AFP, potrivit. continuă pe Antena3

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina, a anuntat un oficial din randul granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, relateaza AFP. Putem spune ca trupele.

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri distanta de frontiera cu Ucraina

Militarii rusi s-au retras cel putin zece kilometri distanta de frontiera cu Ucraina, potrivit unui oficial citat de AFP. Putem spune ca trupele rusesti sunt acum la cel putin zece kilometri de frontiera. in c.

VIDEO Criza din Ucraina. Trupele rusesti s-au retras la cel putin 10 km de la frontiera - graniceri ucraineni

Trupele rusesti s-au retras la cel putin 10 km departare de granitele cu Ucraina, a anuntat un oficial al granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, relateza AFP.

Nairobi: Cel putin 10 persoane au murit, iar alte 90 au fost ranite intr-un atentat

Cel putin 10 persoane au murit, iar alte 90 au fost ranite intr-un atentat care a avut loc, vineri, intr-o piata din Nairobi, capitala Kenyei, informeaza AFP. Doua bombe artizanale au explodat in Piata Gikomba,.

Trupele rusesti s-au indepartat cu zece kilometri de granita Ucrainei

Trupele rusesti comasate la granita cu Ucraina s-au distantat cu cel putin zece kilometri in afara frontierelor, declara un oficial din randul granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, potrivit Reuters.

Un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in Rusia. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci sunt ranite grav

Un tren de marfa a acrosat un tren de pasageri in regiunea feroviara a Moscovei. Cele doua garnituri circulau paralel in momentul producerii accidentului. Din primele informatii reiese ca cel putin patru.

Un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in Rusia. Cel putin cinci persoane au murit si alte cateva zeci sunt ranite grav

Un tren de marfa a acrosat un tren de pasageri in regiunea feroviara a Moscovei. Cele doua garnituri circulau paralel in momentul producerii accidentului. Din primele informatii reiese ca cel putin cinci.

Moscova: Cel putin 5 morti si 45 raniti intr-un accident feroviar

Cel putin 9 oameni au murit si 45 au fost raniti astazi, 15 fiind in stare grava, in urma coliziunii dintre un tren de pasageri si un marfar, in apropiere de Moscova, transmite presa internationala.

Cel putin doi oameni au murit, dupa ce un tren cu calatori s-a ciocnit cu un marfar, la Moscova

Cel putin doua persoane au murit, marti, dupa ce un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in apropiere de Moscova, relateaza Russia Today, conform Mediafax.

Ordin al Ministerului Sanatatii: Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului

Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului, iar in parcare sunt interzise activitati de reparatii si intretinere auto, prevede un ordin emis de Ministerul Sanatatii in mandatul lui Eugen Nicolaescu, la inceputul anului 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )