Libnet.ro
UNICEF

06:30

Moscova: Cel putin 5 morti si 45 raniti intr-un accident feroviar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Moscova: Cel putin 5 morti si 45 raniti intr-un accident feroviar

Cel putin 9 oameni au murit si 45 au fost raniti astazi, 15 fiind in stare grava, in urma coliziunii dintre un tren de pasageri si un marfar, in apropiere de Moscova, transmite presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Doua trenuri s-au ciocnit langa Moscova: cel putin 4 morti

Doua trenuri s-au ciocnit marti langa Moscova, accident soldat cu victime, a anuntat ministrul rus pentru urgente, potrivit Reuters, fara a da detalii. UPDATE Ministerul a anuntat un bilant: cel putin patru mori, 15 raniti.

UPDATE. Bilantul catastrofei din Soma se ridica la cel putin 301 MORTI

UPDATE 15:55 - Bilantul catastrofei miniere din Soma a ajuns la 301 morti, in timp ce doi mineri sunt in continuare blocati pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata ministrul Energiei, Taner.

Bilantul catastrofei din Soma se ridica la cel putin 299 de MORTI

Bilantul catastrofei miniere din Soma s-a agravat ridicand-se la cel putin 299 de morti, in timp ce trei mineri sunt in continuare dati disparuti pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata.

Cel putin 44 de persoane AU MURIT in inundatiile din Bosnia, Serbia si Croatia

Cel putin 44 de persoane au murit in ultimele patru zile in cele mai grave intemperii cu care se confrunta Bosnia, Serbia si Croatia de peste un secol, au anuntat surse oficiale citate de AFP. La.

Cel putin doi oameni au murit, dupa ce un tren cu calatori s-a ciocnit cu un marfar, la Moscova

Cel putin doua persoane au murit, marti, dupa ce un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in apropiere de Moscova, relateaza Russia Today, conform Mediafax.

Trei romani, raniti intr-un accident rutier in Slovenia

Trei romani, intre care un copil de patru ani, au fost raniti intr-un accident rutier in Slovenia, transmite Mediafax. Ei vor fi adusi in tara cu o autospeciala SMURD, de la Maribor la Bihor.

Un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in Rusia. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci sunt ranite grav

Un tren de marfa a acrosat un tren de pasageri in regiunea feroviara a Moscovei. Cele doua garnituri circulau paralel in momentul producerii accidentului. Din primele informatii reiese ca cel putin patru.

Un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in Rusia. Cel putin cinci persoane au murit si alte cateva zeci sunt ranite grav

Un tren de marfa a acrosat un tren de pasageri in regiunea feroviara a Moscovei. Cele doua garnituri circulau paralel in momentul producerii accidentului. Din primele informatii reiese ca cel putin cinci.

Trupele rusesti s-au retras cel putin 10 kilometri de la frontiera cu Ucraina

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina, a anuntat marti seara un oficial din randul granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, informeaza AFP, potrivit.

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina

Trupele rusesti s-au retras cel putin zece kilometri de la frontiera cu Ucraina, a anuntat un oficial din randul granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, relateaza AFP. Putem spune ca trupele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )