Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tsipras nu cedeaza in negocierile cu creditorii Greciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tsipras nu cedeaza in negocierile cu creditorii Greciei

Premierul grec Alexis Tsipras nu s-a zgarcit nici ieri cu criticile la adresa creditorii Greciei, acuzand Fondul Monetar International de raspundere criminala pentru situatia dificila in care se afla tara sa, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul grec, Alexis Tsipras, se va intalni cu Vladimir Putin

Premierul grec, Alexis Tsipras, va face vineri o vizita oficiala presedintelui rus Vladimir Putin, fiind ceea de-a treia vizita in mai putin de trei luni pe care Alexis Tsipras i-o face lui Vladimir Putin, scrie Di.

Disputele intre Grecia si UE, faza pe Facebook: Premierul grec Alexis Tsipras a scos-o pe Angela Merkel din lista de prieteni

Relatiile Greciei cu oficialii europeni se deterioreaza pe zi ce trece. Luna aceasta, insa, dezacordurile intre acestia au atins o noua etapta - faza virtuala. Mai exact, premierul Alexis.

Tsipras indeamna creditorii Greciei la realism

Premierul grec Alexis Tsipras a afirmat, luni, ca Atena este gata sa astepte rabdatoare pana cand creditorii tarii vor deveni realisti in cererile lor pentru Grecia, cu care ei negociaza o lista de reforme in schimbul unei finantari vitale.

Tsipras, dispus sa accepte compromisuri pentru iesirea Greciei din criza

Premierul grec Alexis Tsipras a spus ca e dispus sa accepte compromisuri dificile, cu conditia ca acestea sa ajute Grecia sa iasa din criza, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )