Libnet.ro
UNICEF

17:00

Premierul grec, Alexis Tsipras, se va intalni cu Vladimir Putin

B1 B1,
Premierul grec, Alexis Tsipras, se va intalni cu Vladimir Putin

Premierul grec, Alexis Tsipras, va face vineri o vizita oficiala presedintelui rus Vladimir Putin, fiind ceea de-a treia vizita in mai putin de trei luni pe care Alexis Tsipras i-o face lui Vladimir Putin, scrie Di. continuă pe B1

Disputele intre Grecia si UE, faza pe Facebook: Premierul grec Alexis Tsipras a scos-o pe Angela Merkel din lista de prieteni

Relatiile Greciei cu oficialii europeni se deterioreaza pe zi ce trece. Luna aceasta, insa, dezacordurile intre acestia au atins o noua etapta - faza virtuala. Mai exact, premierul Alexis.

Alexis Tsipras: Atena este dispusa sa astepte rabdatoare pana cand creditorii internationali revin la realitate

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat luni ca Grecia este gata sa astepte rabdatoare pana cand creditorii internationali ai tarii revin la realitate in privinta solicitarilor lor fata de tara cu care negociaza o lista de reforme in schimbul unui ajutor financiar vital, informeaza AFP.

Tsipras nu cedeaza in negocierile cu creditorii Greciei

Premierul grec Alexis Tsipras nu s-a zgarcit nici ieri cu criticile la adresa creditorii Greciei, acuzand Fondul Monetar International de raspundere criminala pentru situatia dificila in care se afla tara sa, relateaza Bloomberg.

Tsipras indeamna creditorii Greciei la realism

Premierul grec Alexis Tsipras a afirmat, luni, ca Atena este gata sa astepte rabdatoare pana cand creditorii tarii vor deveni realisti in cererile lor pentru Grecia, cu care ei negociaza o lista de reforme in schimbul unei finantari vitale.

Tsipras, dispus sa accepte compromisuri pentru iesirea Greciei din criza

Premierul grec Alexis Tsipras a spus ca e dispus sa accepte compromisuri dificile, cu conditia ca acestea sa ajute Grecia sa iasa din criza, informeaza Reuters.

Premierul Greciei: Vom astepta rabdatori pana cand institutiile creditoare vor deveni realiste

Premierul grec Alexis Tsipras a afirmat, luni, ca Atena este dispusa sa astepte pana cand creditorii internationali vor deveni mai realisti in cererile lor referitoare la reformele de care depinde.

Vladimir Putin a inaugurat Parcul Patriotic, un Disneyland militar in apropierea Moscovei

Vladimir Putin a inaugurat Parcul Patriotic, un Disneyland militar pentru copii si adulti, amplasat in apropiere de Moscova, scrie The Guardian. Avand ca tema principala armata, in parc se pot cumpara ratii.

Vladimir Putin, amenintari la adresa NATO: Ne vom orienta fortele armate catre teritoriile de unde vin amenintari

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, marti, ca Moscova va fi obligata sa isi indrepte fortele armate impotriva oricarei tari care ar ameninta Rusia.

Vladimir Putin: Rusia trebuie sa se apere daca este amenintata, NATO vine la frontierele noastre

Rusia trebuie sa se apere cu fortele sale armate si cu forta sa de atac daca este amenintata, intrucat NATO vine la frontierele sale, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP.

Vladimir Putin: Fortele nucleare ruse, dotate cu 40 de rachete balistice care vor putea strapunge orice sistem de aparare

Liderul rus Vladimir Putin a anuntat ca fortele nucleare ruse vor primi in acest an peste 40 de rachete balistice intercontinentale capabile sa strapunga orice sistem de aparare antiracheta. Fortele.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )