Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tudor Chiuariu anunta ca va face plangere la CEDO impotriva deciziei de condamnare

B1 B1,
Tudor Chiuariu anunta ca va face plangere la CEDO impotriva deciziei de condamnare

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, sustine ca dreptatea a fost infranta de o hotarare data fara probe si fara baza legala. continuă pe B1

Chiuariu: Voi face plangere la CEDO impotriva deciziei de condamnare.

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, sustine ca dreptatea a fost infranta de o hotarare data fara probe si fara baza legala, el anuntand ca va depune plangere la CEDO. Am luat act cu dezamagire de hotararea Inaltei Curti pronuntata ieri vineri - n. r. Dreptatea a fost infranta de o hotarare data fara probe si fara baza legala. Fata de solutia de achitare din prima instanta, nu exista nicio proba noua care sa justifice .

Tudor Chiuariu: Dreptatea a fost infranta de o hotarare fara probe. Voi face plangere la CEDO

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, sustine ca dreptatea a fost infranta de o hotarare data fara probe si fara baza legala, el anuntand ca va depune plangere la CEDO.

Fostul ministru Chiuariu:Dreptatea a fost infranta de ohotarare fara probe. Voi face plangere la CEDO

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat vineri de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare in DosarulPosta Romana, sustine ca dreptatea a fost infranta de o hotararedata fara probe si fara baza legala, el anuntand ca va depune plangere la Consiliul European pentru Drepturile Omului CEDO).

Reactia PNL: Profesionalismul si eficienta lui Tudor Chiuariu in fruntea Comisiei juridice a Senatului nu au fost niciodata contestate

PNL afirma ca nu se pronunta asupra deciziei justitiei de condamnare a lui Tudor Chiuariu la inchisoare cu suspendare, dar precizeaza, intr-un comunicat remis HotNews. ro, ca profesionalismul si eficienta acestuia in fruntea Comisiei Juridice a Senatului nu au fost niciodata contestate.

Antonescu: Cazul senatorului Tudor Chiuariu va fi discutat in cadrul Delegatiei Permanente a PNL

Condamnarea primita de senatorl liberal Tudor Chiuariu va fi discutata, saptamana urmatoare, in cadrulDelegatiei Permanente a PNL, a spus, vineri, presedintele liberal,Crin Antonescu. Eu nu.

Dosarul Posta Romana: Zsolt Nagy, condamnat la 4 ani cu suspendare, iar Tudor Chiuariu - la 3 ani si 6 luni cu suspendare

Fostul ministru al Telecomuicatiilor Zsolt Nagy a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu suspendare, iar fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu este condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in.

Reactia PNL dupa condamnarea lui Tudor Chiuariu in dosarul Posta Romana.

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat vineri pentru Mediafax ca liberalii nu comenteaza decizia instantei in cazul senatorului Tudor Chiuariu, dar spera ca acesta sa depaseasca momentul personal greu si sa ramana alaturi de PNL. Liberalii nu se pronunta asupra niciunei decizii a instantelor, indiferent pe cine ar viza. Cu toate acestea, nu pot sa nu spun ca este regretabil din punct de vedere uman ca cineva traieste astfel de evenimente. In calitatea sa de presedinte al .

iCCJ se va propunta in dosarul Posta Romana: Inculpati, fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) se va pronunta, vineri, in dosarul Posta Romana, in care sunt inculpati fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, relateaza Agerpres. iCCJ a terminat.

Predoiu va face plangere penala impotriva lui Stroe, Manescu si Nicolaescu

Prim-viceprsedintele PDL, Catalin Predoiu, a anuntat miercuri ca va depune o plangere penala impotriva ministrilor Radu Stroe, Ramona Manescu si Eugen Nicolaescu pentru modul in care au gestionat operatiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic de luni.

Catalin Predoiu face plangere penala pe numele ministrilor Stroe, Manescu si Nicolaescu, in cazul accidentului aviatic

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pe numele ministrilor Radu Stroe, Ramona Manescu si Eugen Nicolaescu pentru neglijenta in serviciu. in opinisa sa,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )