Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudor Chiuariu se autosuspenda din PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudor Chiuariu se autosuspenda din PNL

Actualizare 14:31 Andrei Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul retrocedarii ilegale de paduri Andrei Hrebenciuc a fost audiat, astazi, la DNA, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri. Aflat in arest la domiciliu, fiul lui Viorel Hrebenciuc a fost chemat la DNA prima oara dupa ce a iesit din arest preventiv, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Tudor Chiuariu se autosuspenda din PNL

Senatorul Tudor Chiuariu a hotarat sa se autosuspende din PNL, pana la clarificarea situatiei sale din dosarul lui Viorel Hrebenciuc, in care DNA l-a pus, sambata, sub control judiciar, pentru trafic de influenta si spalare de bani, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Tudor Chiuariu anunta ca se autosuspenda din PNL

Senatorul liberal Tudor Chiuariu a anuntat marti ca se autosuspenda din PNL. Am luat decizia de a ma autosuspenda din Partidul National Liberal, pana la clarificarea situatiei legate de acuzatiile formulate saptamana trecuta, precizeaza Chiuariu, intr-un comunicat. Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, intr-un comunicat de presa transmis sambata, ca Tudor Chiuariu a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani, dupa ce ar fi stabilit sa primeasca 2,5 milioane euro, pentru interventii privind retrocedarea in cazul lui Sturdza, banii fiind disimulati prin incheierea unui contract de asistenta juridica.

Tudor Chiuariu s-a autosuspendat de ochii lumii

Senatorul PNL Tudor Chiuariu a decis sa se autosuspende din PNL pentru a evita iminenta excludere pe care i-o pregateau colegii din PNL. Decizia lui Chiuariu vine dupa ce procurorii au dispus anchetarea sa sub control judiciar in dosarul retrocedarilor de paduri.

Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL dupa ultimele acuzatii de coruptie

Senatorul PNL, Tudor Chiuariu, a decis sa se autosuspende din Partidul National Liberal pana la clarificarea acuzatiilor aduse impotriva sa in dosarul privind retrocedarile ilegale, mentionand ca face acest gest pentru a nu oferi prilejul unor atacuri la adresa PNL.

Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL dupa ultimele acuzatii de coruptie. Ludovic Orban: Singura solutie era demisia din partid

Senatorul PNL Tudor Chiuariu a decis sa se autosuspende din Partidul National Liberal pana la clarificarea acuzatiilor aduse impotriva sa in dosarul privind retrocedarile ilegale, mentionand ca face acest gest pentru a nu oferi prilejul unor atacuri la adresa PNL. Ludovic Orban considera, insa, ca singura solutie ar fi fost demisia din partid.

Senatorul Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL, dupa ce DNA l-a pus sub control judiciar

Senatorul Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL, la o zi dupa ce presedintele partidului, Alina Gorghiu, i-a cerut sa faca acest lucru pana la clarificarea situatiei sale juridice, informeaza B1 TV. Tudor.

Surse: Alina Gorghiu i-a cerut lui Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL pana pe 23 ianuarie

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii. in caz contrar, presedintele PNL va.

Tudor Chiuariu s-a AUTOSUSPENDAT din PNL

Senatorul PNL, Tudor Chiuariu, s-a autosuspendat, marti, din Partidul National Liberal, pana la clarificarea acuzatiilor aduse impotriva sa in dosarul privind retrocedarile ilegale. Fostul ministru al.

Tudor Chiuariu, somat sa demisioneze din PNL pana pe 23 ianuarie. in caz contrar, Gorghiu va propune excluderea

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii, in caz contrar, urmand a solicita excluderea acestuia din partid, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Alina Gorghiu i-a dat termen lui Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL pana in 23 ianuarie

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii, in caz contrar, urmand a solicita excluderea acestuia din partid, au declarat pentru Mediafax surse din partid.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )