Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tudor Chiuariu: condamnat, dar netulburat

Adevărul Adevărul,
Tudor Chiuariu: condamnat, dar netulburat

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Tudor Chiuariu, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, dar nu poate fi revocat decat printr-o decizie personala: demisia de onoare. continuă pe Adevărul

Tudor Chiuariu anunta ca va face plangere la CEDO impotriva deciziei de condamnare

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, sustine ca dreptatea a fost infranta de o hotarare data fara probe si fara baza legala.

Tudor Chiuariu: Dreptatea a fost infranta de o hotarare fara probe. Voi face plangere la CEDO

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, sustine ca dreptatea a fost infranta de o hotarare data fara probe si fara baza legala, el anuntand ca va depune plangere la CEDO.

Dosarul Posta Romana: Zsolt Nagy, condamnat la 4 ani cu suspendare, iar Tudor Chiuariu - la 3 ani si 6 luni cu suspendare

Fostul ministru al Telecomuicatiilor Zsolt Nagy a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu suspendare, iar fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu este condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in.

Antonescu: Cazul senatorului Tudor Chiuariu va fi discutat in cadrul Delegatiei Permanente a PNL

Condamnarea primita de senatorl liberal Tudor Chiuariu va fi discutata, saptamana urmatoare, in cadrulDelegatiei Permanente a PNL, a spus, vineri, presedintele liberal,Crin Antonescu. Eu nu.

Reactia PNL: Profesionalismul si eficienta lui Tudor Chiuariu in fruntea Comisiei juridice a Senatului nu au fost niciodata contestate

PNL afirma ca nu se pronunta asupra deciziei justitiei de condamnare a lui Tudor Chiuariu la inchisoare cu suspendare, dar precizeaza, intr-un comunicat remis HotNews. ro, ca profesionalismul si eficienta acestuia in fruntea Comisiei Juridice a Senatului nu au fost niciodata contestate.

Reactia PNL dupa condamnarea lui Tudor Chiuariu in dosarul Posta Romana.

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat vineri pentru Mediafax ca liberalii nu comenteaza decizia instantei in cazul senatorului Tudor Chiuariu, dar spera ca acesta sa depaseasca momentul personal greu si sa ramana alaturi de PNL. Liberalii nu se pronunta asupra niciunei decizii a instantelor, indiferent pe cine ar viza. Cu toate acestea, nu pot sa nu spun ca este regretabil din punct de vedere uman ca cineva traieste astfel de evenimente. In calitatea sa de presedinte al .

iCCJ se va propunta in dosarul Posta Romana: Inculpati, fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) se va pronunta, vineri, in dosarul Posta Romana, in care sunt inculpati fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, relateaza Agerpres. iCCJ a terminat.

inca un moment greu pentru liberali. Condamnarea lui Tudor Chiuariu, inca un punct critic pe agenda PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca situatia liberalului Tudor Chiariu, care a fost condamnat astazi la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, va fi analizata in cadrul Delegatiei Permanente care va avea loc saptamana viitoare. Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, spera ca Tudor Chiariu va ramane alaturi de PNL in continuare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )