Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tudorel Toader, despre evaluarea Guvernului: Pana la acest moment, nu am fost chemat la Dragnea

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, despre evaluarea Guvernului: Pana la acest moment, nu am fost chemat la Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni la Parlament ca pana acum nu a fost chemat la discutii de catre presedintele PSD Liviu Dragnea in contextul procesului de evaluare a Guvernului si a precizat ca nu e de competenta lui sa spuna cum va ramane cu Guvernul. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre abuzul in serviciu: Asteptam decizia CCR, iar apoi facem consultari publice. Dupa aceea, vom stabilim pragul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, luni, ca asteapta ca motivarea deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) privind necesitatea stabilirii unui prag valoric pentru infractiunea de abuz in serviciu, sa fie publicata in Monitorul Oficial, urmand ca, ulterior, sa demareze consultari publice. Dupa aceea, se va stabili nivelul pragului care sa faca diferenta intre raspunderea contraventionala, administrativa si penala in cazul abuzului in serviciu.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader, despre abuzul in serviciu: Asteptam decizia CCR, facem consultari publice, apoi stabilim pragul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, la Parlament, ca asteapta publicarea in Monitorul Oficial a motivarii deciziei Curtii Constitutionale referitoare la necesitatea stabilirii unui prag va.

Tudorel Toader, despre abuzul in serviciu: Asteptam decizia CCR, facem consultari publice, apoi stabilim pragul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, la Parlament, ca asteapta publicarea in Monitorul Oficial a motivarii deciziei Curtii Constitutionale referitoare la necesitatea stabilirii unui prag valoric pentru infractiunea de abuz in serviciu, apoi va demara consultari publice si abia pe urma va stabili nivelul pragului care sa faca diferenta intre raspunderea contraventionala, administrativa si penala in cazul abuzului in serviciu.

NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Liviu Dragnea despre evaluarea Guvernului: LUCRAM noaptea asta, luni finalizam concluziile

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, duminica seara, ca evaluarea Guvernului Grindeanu a ajuns la final, el aratand ca in noaptea de duminica va lucra la ordonarea acesteia, iar luni va fi.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: A fost finalizat pachetul de legi privind Justitia. Nu stiu daca trebuie discutat cu liderii coalitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca pachetul de legi privind Justitia a fost finalizat. Astfel, in cursul saptamanii, documentul va fi prezentat Guvernului.

Tudorel Toader: Proiectul pentru modificarea legilor Justitiei este finalizat, in aceasta saptamana il trimit la Guvern

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca pachetul de legi prvind reforma Justitiei este finalizat si ca, in aceasta saptamana, va fi trimis la Guvern.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Desecretizarea arhivei SIPA a fost publicata in Monitorul Oficial

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca desecretizarea arhivei SIPA a fost publicata in Monitorul Oficial.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Desecretizarea arhivei SIPA, in Monitorul Oficial. Rapoartele a doua comisii au fost publicate. La momentul desfiintarii SIPA, fonduri operative de peste 127.000 de lei erau necheltuite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca desecretizarea arhivei SIPA a fost publicata in Monitorul Oficial.

Raportul privind evaluarea Guvernului va fi gata duminica seara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la Parlament, ca duminica seara va fi gata raportul privind evaluarea ministrilor si a implementarii programului de guvernare, urmand ca saptamana viitoare sa aiba loc discutia cu premierul Sorin Grindeanu si sedinta Comitetului Executiv National, potrivit surselor din presa.

Raluca Turcan, despre evaluarea ministrilor: Este de rasul curcilor. PSD isi sapa singur groapa. in momentul de fata se saboteaza din interior, iar la lopata este Liviu Dragnea

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, luni, la Parlament, ca evaluarea activitatii Cabinetului Grindeanu, facuta de PSD, este de rasul curcilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )