Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tudose va lua conducerea PSD. Ponta: Grindeanu a fost mai soft, cu Tudose si-a semnat condamnarea

B1 B1,
Tudose va lua conducerea PSD. Ponta: Grindeanu a fost mai soft, cu Tudose si-a semnat condamnarea

Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews, ca Liviu Dragnea va avea mari surprize din lui Mihai Tudose. Fostul premier este de parere ca Tudose va prelua conducerea PSD, Dragnea esuand. continuă pe B1

Ponta: Mihai Tudose va lua conducerea PSD, dar asta nu inseamna neaparat ca partidul va merge intr-o directie mai buna

Fostul presedinte PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca actualul premier, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, dar sustine ca asta nu inseamna neaparat ca PSD-ul va merge intr-o directie mai buna. Ponta sustine ca in momntul cand va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, condus astazi de Sevil Shaidehh, unul din oamenii de incredere a lui Dragnea, ii va lua partidul. Victor Ponta mai spune ca de aceasta data Liviu Dragnea nu-l va mai putea da jos pe Tudose in Parlament prin motiune asa cum a procedat cu Sorin Grindeanu.

Victor Ponta crede ca Tudose il va da jos pe Dragnea de la conducerea PSD

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, considera ca seful Executivului, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD.

Liviu Dragnea, dupa declaratiile lui Ponta pentru Hotnews: Sunt doar putin trist si eu, si tot partidul

Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, este putin trist si el, si partidul, dupa ce Victor Ponta a declarat in aceeasi zi intr-un interviu acordat Hotnews ca presedintelePSD i-a cerut sa treaca lacul Belina la CJ Teleormansi capremierul Mihai Tudose va lua conducerea PSD.

Harnagea: Maior intra in partidul lui Ponta! Grindeanu, noul ambasador al Romaniei la Washington?!

Catalin Harnagea, fost director al SIE, afirma ca George Maior se gandeste sa se inscrie in partidul fondat de Victor Ponta, PRO Romania. Eu am inteles si din surse romaci.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )