Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta crede ca Tudose il va da jos pe Dragnea de la conducerea PSD

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta crede ca Tudose il va da jos pe Dragnea de la conducerea PSD

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, considera ca seful Executivului, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD. continuă pe România Liberă

Tudose va lua conducerea PSD. Ponta: Grindeanu a fost mai soft, cu Tudose si-a semnat condamnarea

Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews, ca Liviu Dragnea va avea mari surprize din lui Mihai Tudose. Fostul premier este de parere ca Tudose va prelua conducerea PSD, Dragnea esuand.

Victor Ponta, dezvaluiri bomba despre Dragnea. Legatura liderului PSD cu firma Tel Drum

Fostul premier Victor Ponta face o dezvaluire bomba despre Liviu Dragnea. Ponta dezvaluie ca Liviu Dragnea i-a adus in Guvern un document prin care i-a cerut sa treaca lacul Belina in proprietatea CJ Te.

Ponta: Mihai Tudose va lua conducerea PSD, dar asta nu inseamna neaparat ca partidul va merge intr-o directie mai buna

Fostul presedinte PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca actualul premier, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, dar sustine ca asta nu inseamna neaparat ca PSD-ul va merge intr-o directie mai buna. Ponta sustine ca in momntul cand va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, condus astazi de Sevil Shaidehh, unul din oamenii de incredere a lui Dragnea, ii va lua partidul. Victor Ponta mai spune ca de aceasta data Liviu Dragnea nu-l va mai putea da jos pe Tudose in Parlament prin motiune asa cum a procedat cu Sorin Grindeanu.

Ion Cristoiu: O prostie obositoare pe cale s-o faca Victor Ponta - Un partid anti-Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre decizia lui Victor Ponta de a se inscrie in partidul infiintat de Daniel.

Victor Ponta face acuzatii explozive: Dragnea minte tot timpul. A fost prieten cu sistemul

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit care a fost relatia sa cu serviciile de informatii. Ponta sustine ca Liviu Dragnea a facut o serie de intelegeri cu sistemul, la care el a fost de fa.

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este a lui (VIDEO)

Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta. Politicianul il critica aspru pe seful social-democratilor si spune ca nu intelege cum poate minti.

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui (VIDEO)

Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta. Politicianul il critica aspru pe seful social-democratilor si spune ca nu intelege cum poate minti.

Victor Ponta: Suntem foarte multi care stim direct ca Tel Drum e a lui Dragnea/ Plus: Ce pact ar fi existat in 2016 intre liderul PSD si Sebastian Ghita

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca firma Tel Drum din Teleorman este a lui Liviu Dragnea. Ponta, care a fost exclus din PSD si in weekend a lansat alaturi de Daniel Constantin si Sorin Campeanu partidul Pro Romania, l-a acuzat ca Dragnea ca minte atunci cand spune ca n-a mai vorbit cu cei de la Tel Drum din 2004. DNA i-a acuzat pe directorii Tel Drum la jumatatea lunii august de frauda cu fonduri europene. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a negat si el ca ar avea o relatie personala cu Liviu Dragnea si ca liderul PSD n-ar avea nici o legatura cu firma.

Dragnea ii raspunde lui Victor Ponta, dupa acuzatiile privind trecerea lacului Belina la CJ Teleorman: Sunt putin trist

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a refuzat sa comenteze, vineri, acuzatiile lansate de fostul premierul Victor Ponta, privind trecerea Lacului Belina de la Apele Romane la CJ Teleorman.

Ponta, DENUNT exploziv despre Dragnea si afacerea Tel Drum: Mi-a cerut sa trec lacul Belina la CJ Teleorman. Serviciile de informatii si DNA cunosc totul. E clar ca e o protectie (VIDEO)

Victor Ponta continua atacul la fostul sau aliat, Liviu Dragnea. Fostul premier se leaga de afacerile sefului PSD: Tel Drum si lacul Belina. Acesta spune ca baronul de Teleorman i-a cerut pe cand era vicep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )