Libnet.ro
UNICEF

23:00

TUPEU maxim din partea unui politist de la Rutiera. Dupa ce a intors cu masina Politiei pe linia continua, i-a amendat pe soferii care l-au claxonat: C-asa vreau eu!

Antena3 Antena3,
TUPEU maxim din partea unui politist de la Rutiera. Dupa ce a intors cu masina Politiei pe linia continua, i-a amendat pe soferii care l-au claxonat: C-asa vreau eu!

Un politist de la circulatie din Bacau a intors masina institutiei pe linia continua, incalcand regulile. Enervat de claxoanele primite, barbatul a trecut la amenzi. O soferita a inregistrat toata scena. continuă pe Antena3

Politist arestat dupa ce a incercat sa ascunda producerea unui accident

Adjunctul sefului de post din comuna constanteana Corbu este cercetat in arest la domiciliu. Cristian Dragan ar fi incercat in luna noiembrie a anului trecut sa ascunda un accident rutier produs in localitate,.

Cafeneaua Lindt din Sydney s-a redeschis dupa peste trei luni de la luarea de ostatici

Cafeneaua Lindt din Sydney, scena unui luari de ostatici, s-a redeschis, vineri, dupa peste trei luni de la tragedie, care a determinat autoritatile australiene sa inaspreasca criteriile privind imigrarea si sa.

Lituania: Gari blocate din cauza unui tren cu presupusi militari rusi

Statiile de cale ferata din Vilnius si Noua Vilnaau fost impanzite de politisti dupa ce au fost primite informari conform carora prin Lituania s-ar putea sa fie transferati cu trenul in regiunea.

SUA: Un avion a aterizat de urgenta, din cauza unui pasager violent

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenta pe Aeroportul Dulles, din Washington, din cauza unor probleme cauzate de o persoana aflata la bord, informeaza New York Daily News, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )