Libnet.ro
UNICEF

23:00

Turcia: Actualii detinuti, eliberati din inchisori pentru a le face loc suspectilor care au avut legatura cu puciul

B1 B1,
Turcia: Actualii detinuti, eliberati din inchisori pentru a le face loc suspectilor care au avut legatura cu puciul

Pentru a le face loc in inchisori suspectilor, care au avut legatura cu presupusa tentativa de puci esuata din iulie, Turcia a decis sa ii elibereze pe actualii detinuti. Ministrul. continuă pe B1

MEDIAFAX: La Giurgiu 4 detinuti ar fi fost batuti cu bestialitate dupa revlta din inchisori

Patru detinuti, care erau incarcerati la Penitenciarul Giurgiu in timpul revoltelor, acuza ca au fost batuti cu bestialitate pentru ca ar fi instigat la proteste, acestia avand si certificate medico-legale care dovedesc loviturile. Conducerea inchisorii neaga un asemenea incident, relateaza Mediafax.

De ce suma are nevoie un antreprenor din Romania pentru a incepe o afacere

Un antreprenor din Romania are nevoie, in medie, de aproximativ 12. 500 de dolari pentru a incepe o afacere. Suma este mai mare decat cea de care are nevoie un polonez, suedez, bulgar sau croat.

Melania Trump a dat in judecata The Daily Mail si un blog din SUA pentru defaimare, dupa ce acestea au sugerat ca sotia candidatului republican la presedintia SUA a lucrat ca escorta in anii 90

Publicatia britanica The Daily Mail si un blog din SUA au fost date in judecata de Melania Trump, sotia candidatului republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, pe motiv ca.

Stirea care a contrariat internetul: Vladimir Putin, arestat intr-un supermarket din America pentru comportament inadecvat

Veste soc pentru rusi si americani: Vladimir Putin a fost retinut intr-un supermarket din West Palm Beach, Florida. Dar nu este vorba despre presedintele rus, ci despre un tiz al acestuia. Barbatul.

A colecta bani din audiovizual pentru fondul cinematografiei, o grava eroare

Modalitatea de a colecta sume de bani din zona audiovizuala, pentru fondul destinat cinematografiei, este o grava eroare, atat din punctul de vedere al deciziei in sine, cat si din punct de vedere procedural, a declarat astazi Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA).

Pakistanez, expulzat din Romania pentru propaganda in favoarea organizatiilor teroriste

Curtea de Apel Bucuresti a dispus declararea ca persoana indezirabila pentru Romania a unui cetatean pakistanez pentru o perioada de 10 ani, dupa ce acesta a efectuat propaganda in mediul virtual in favoarea mai multor entitati teroriste, informeaza Serviciul Roman de Informatii SRI), prin intermediul unui comunicat de presa.

Angajatorii sunt cu ochii pe ce postezi. Cum iti imbunatatesti prezenta din online pentru a-ti creste sansele la angajare

Pentru ca online-ul este prezent in aproape fiecare moment in vietile noastre, avem tendinta sa facem publice din ce in ce mai multe lucruri. Insa trebuie sa fim constienti de repercursiunile pe care le pot avea actiunile noastre. De exemplu, daca esti.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )