Libnet.ro
UNICEF

15:00

Turcia permite construirea unei biserici in Istanbul pentru prima data de la infiintarea republicii

Adevărul Adevărul,
Turcia permite construirea unei biserici in Istanbul pentru prima data de la infiintarea republicii

In mijlocul controverselor privind redeschiderea muzeului Hagia Sofia drept moschee, autoritatile turce au dat avizul pentru construirea unei noi biserici in Istanbul, o premiera de la infiintarea Republicii Turce, in 1923. continuă pe Adevărul

Dupa mai bine de 90 de ani, Turcia permite construirea unei biserici in Istanbul pentru prima data de la infiintarea republicii

In mijlocul controverselor privind redeschiderea muzeului Hagia Sofia drept moschee, autoritatile turce au dat avizul pentru construirea unei noi biserici in Istanbul, o premiera de la infiintarea Republicii Turce, in 1923.

Turcia autorizeaza constructia unei biserici la Istanbul, o premiera dupa 1923

Guvernul islamo-conservator turc a autorizat constructia la Istanbul a unei biserici pentru mica comunitate siriaca, o premiera de la infiintarea Republicii Turcia in 1923, a informat sambata o sursa guvernamentala, potrivit AFP.

Turcia autorizeaza construirea unei noi biserici la Istanbul, o premiera din 1923

Guvernul islamo-conservator turc a autorizat construirea la Istanbul a unei biserici pentru minoritatea siriaca ortodocsi si catolici). Acest lucru este o premiera de la infiintarea Republicii turce in 1923,.

Premiera in Turcia. Guvernul a aprobat construirea unei BISERICI la Instanbul

Guvernul islamo-conservator de la Ankara a aprobat construirea, la Istanbul, a unei biserici pentru minoritatea siriaca, o premiera de la infiintarea Republicii turce in 1923. Au fost restaurate mai multe biserici si au fost redeschise publicului, dar nicio biserica noua nu a fost construita pana in prezent, a explicat acest oficial al guvernului sub acoperirea anonimatului. Papa Francisc a efectuat o vizita in Turcia la sfarsitul lui noiembrie, in timpul careia s-a aratat ingrijorat de situatia precara a crestinilor din Orient, amenintati de islamistii din Irak si Siria.

PREMIERA. Turcia, OK pentru constructia unei biserici la Istanbul

Guvernul islamo-conservator turc a autorizat construirea la Istanbul a unei biserici pentru minoritatea siriaca, o premiera de la infiintarea Republicii turce in 1923, a anuntat sambata o sursa guvernamentala, citata de AFP.

2014, anul unei victorii frumoase pentru Mircea Diaconu

Anul 2014 a fost cel al unei victorii frumoase pentru Mircea Diaconu. Cu un sprijin popular important, Diaconu a devenit un politician independent consacrat, dupa o batalie grea in justitie pentru dreptul de a fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )